stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
15 05.07.2020 19:12:39

ZELENA SRAMOTA! Olimpija zmagala 7:3, nato se je ZGODILO TOLE V TV PRENOSU! Neverjetno ...

alesfevzer.com
Olimpija si je ponovno privoščila, kar si privošči le Olimpija.

Ob sijajni predstavi nogometašev ljubljanskega kluba, ki so s 7:3 zmagali na gostovanju v Kranju, se je zgodilo nekaj nedopustnega. Ekipa je namreč malodane v popolnosti bojkotirala TV Slovenija, ki je prinos pripravila in ki je tudi plačala za televizijske pravice slovenske lige. Predstavnikov Olimpije ni bilo ne na izjavo pred tekmo, ne na izjavo med polčasom, nogometaši in trener pa tudi niso prišli na izjavo po tekmi. Vse troje je po protokolu za tiste, ki za prenose dajejo denar, obvezno. 

No, ob koncu studijskega dela se je pred kamero TV Slovenija vendarle prikazal športni direktor Mladen Rudonja, povedal, da se drži protokola, a da pri Olimpiji nimajo komentarja. Škoda. Sramotno škoda. Tako veličastna tekma in tako veličastna zmaga za tako veličastno vodstvo, pa tako obnašanje. Tako nedopustno, sramotno obnašanje. 

Verjetno zaradi tega, ker je reporter TV Slovenija v prenosu derbija z Mariborom pred tednom dni dejal, da Olimpija v svojih vrstah ne bo uspela zadržati Menala, da ta odhaja k Dinamu in da je Milan Mandarić že dejal, da tako ali tako ima veliko podobnih igralcev. Saj veste, kako je pri Olimpiji - takoj ko jim kritika ali informacija ni všeč, sledijo ihtavi povračilni ukrepi. Ki pa škodo delajo zgolj - njim samim. O čemer bo morala zdaj zelo resno razmisliti tudi NZS.    

Članki iz rubrike