dvojčici Dobra karma

Psihološki test: postavljate trdne ali krhke ...

5_miha perat Svet24.si

FOTO: Miha Perat uspešno okreva po operaciji

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

komen, polave Svet24.si

FOTO: Voda zalila prvo nadstopje gradu Štanjel, ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

will-smith, jason-derulo Odkrito.si

Will Smith ostal brez zob

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

nu
nu
15 05.07.2020 19:12:39

ZELENA SRAMOTA! Olimpija zmagala 7:3, nato se je ZGODILO TOLE V TV PRENOSU! Neverjetno ...

alesfevzer.com
Olimpija si je ponovno privoščila, kar si privošči le Olimpija.

Ob sijajni predstavi nogometašev ljubljanskega kluba, ki so s 7:3 zmagali na gostovanju v Kranju, se je zgodilo nekaj nedopustnega. Ekipa je namreč malodane v popolnosti bojkotirala TV Slovenija, ki je prinos pripravila in ki je tudi plačala za televizijske pravice slovenske lige. Predstavnikov Olimpije ni bilo ne na izjavo pred tekmo, ne na izjavo med polčasom, nogometaši in trener pa tudi niso prišli na izjavo po tekmi. Vse troje je po protokolu za tiste, ki za prenose dajejo denar, obvezno. 

No, ob koncu studijskega dela se je pred kamero TV Slovenija vendarle prikazal športni direktor Mladen Rudonja, povedal, da se drži protokola, a da pri Olimpiji nimajo komentarja. Škoda. Sramotno škoda. Tako veličastna tekma in tako veličastna zmaga za tako veličastno vodstvo, pa tako obnašanje. Tako nedopustno, sramotno obnašanje. 

Verjetno zaradi tega, ker je reporter TV Slovenija v prenosu derbija z Mariborom pred tednom dni dejal, da Olimpija v svojih vrstah ne bo uspela zadržati Menala, da ta odhaja k Dinamu in da je Milan Mandarić že dejal, da tako ali tako ima veliko podobnih igralcev. Saj veste, kako je pri Olimpiji - takoj ko jim kritika ali informacija ni všeč, sledijo ihtavi povračilni ukrepi. Ki pa škodo delajo zgolj - njim samim. O čemer bo morala zdaj zelo resno razmisliti tudi NZS.    

Članki iz rubrike