janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

img-20200728-wa0014_A2P7VxD Odkrito.si

»To je prava balkanska celulitična rit!«

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

nu
nu
0 05.07.2020 14:59:38

NAJNOVEJŠE NOVICE za vse navijače Maribora: Kakšno je stanje OKREPITEV Martinovića, Repasa in Juga?

Grega Wernig
Z vijoličastimi trenirajo tudi že trije nogometaši, ki jih je pripeljal Oliver Bogatinov in bodo imeli pravico nastopa za Maribor šele z začetkom naslednje sezone.

Skupaj z Mariborčani trenirajo tudi vsi trije prišleki, okrepitve za naslednjo sezono – Ažbe Jug, Ilija Martinović in Jan Repas. Na petkovem treningu je tako pod taktirko Jakirovića vadilo kar 27 nogometašev in še pet vratarjev. Strateg vijoličastih je spregovoril o fizičnem stanju svojih novih varovancev.

"Edini, ki ima nekaj težav, je Ilija, vendar zanj obstajajo olajševalne okoliščine. Bil je v Črni gori, kjer je bila uvedena policijska ura, kar pomeni, da se ni mogel gibati. Treniral je, kolikor je lahko doma, toda vemo, da doma ne moreš ravno veliko postoriti. Potem ko je prišel v Slovenijo, je moral v dvotedensko samoizolacijo. Zdaj trenira po posebnem programu, naša trenerja za kondicijsko pripravo ga počasi dvigujeta. Ilija pravi, da se že bolje počuti. Repas in Jug sta v zelo dobrem stanju, če bi se jutri začela nova sezona, bi lahko najbolj normalno konkurirala za mesto v začetni enajsterici," je razkril Jakirović in dodal: "Zares veliko nas je. Novinci so na treningih videti zelo dobro. Gre za igralce, za katere smo mi ocenili, da nam lahko prinesejo dodatno kakovost. Vsi so normalno priključeni treningom. Položaj je res specifičen, v zgodovini nogometa se ni pripetilo še nič podobnega. Moramo se navaditi in upam, da bomo naredili dober posel."

Članki iz rubrike