janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

img-20200728-wa0014_A2P7VxD Odkrito.si

»To je prava balkanska celulitična rit!«

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

nu
nu
0 05.07.2020 14:56:40

Bo poškodovani Aleksander Rajčević tudi v novi sezoni član Maribora? Jakirović RAZKRIL ...

Grega Wernig
Kakšna bo prihodnost Aleksandra Rajčevića?

V zadnjem medijskem nastopu je športni direktor Oliver Bogatinov razkril, da je na njegovo pobudo podaljšal pogodbo z izkušenim branilcem Aleksandrom Rajčevićem do konca letošnje sezone in da bo o morebitnem podaljšanju še za eno sezono odločal tudi Sergej Jakirović.

Da bo imel novi mariborski strateg do konca aktualne sezone priložnost, da dodobra spozna kakovost Primorca in na podlagi odigranih tekem odloči, ali bi želel nanj računati tudi v naslednji sezoni. A Rajčević se je na večnem derbiju poškodoval in iz vijoličastega tabora so sporočili, da je zanj sezona že končana, saj naj bi si zlomil dve rebri. Ta informacija bojda ne drži, tako vsaj pravi Jakirović.

"Rajčevića ne bo na tekmi z Muro, toda nima zlomljenih reber. Ne verjamem, da bo zunaj pogona do konca sezone, kajti takšna napoved je bila takrat, ko so mislili, da si je zlomil rebri. Vendar si ju ni. Saj veste, kako je pri zdravnikih, oni vam vedno povedo najhujši scenarij,"se je zasmejal Jakirović in nadaljeval: "Dobro je, da rebri nista zlomljeni. Zadovoljen sem, kako igra 'Rajče', moramo se usesti in se dogovoriti, kako in kaj za naprej."

Na vprašanje, ali bi si sam želel, da Rajčević podaljša pogodbo, je bil Jakirović jasen: »Glede na to, kako zdaj igra, si seveda želim, da bi podaljšal pogodbo. Igra dobro, toda moramo videti, kakšni so načrti kluba, kakšni so njegovi načrti; jaz bom zlahka sprejel svojo odločitev.

Članki iz rubrike