zasežena-droga Svet24.si

FOTO: Mesečno prodali najmanj pol kilograma ...

medved Svet24.si

Pogrizel ga je po vratu in trebuhu

marjan dikaucic dz1 Reporter.si

Janši je za pravosodnega ministra dovolj dober ...

matej-tonin Svet24.si

NSi 30 let osamosvojitve obeležila s krajo?

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Kaj se dogaja na uradu za boj proti pranju denarja...

_02A5805 Odkrito.si

STROKOVNJAK ODGOVARJA: Odvečna maščoba na bokih!

obsmrtna Odkrito.si

Ali obsmrtno doživetje odstira skrivnost časa?

nu
nu
0 05.07.2020 14:56:40

Bo poškodovani Aleksander Rajčević tudi v novi sezoni član Maribora? Jakirović RAZKRIL ...

Grega Wernig
Kakšna bo prihodnost Aleksandra Rajčevića?

V zadnjem medijskem nastopu je športni direktor Oliver Bogatinov razkril, da je na njegovo pobudo podaljšal pogodbo z izkušenim branilcem Aleksandrom Rajčevićem do konca letošnje sezone in da bo o morebitnem podaljšanju še za eno sezono odločal tudi Sergej Jakirović.

Da bo imel novi mariborski strateg do konca aktualne sezone priložnost, da dodobra spozna kakovost Primorca in na podlagi odigranih tekem odloči, ali bi želel nanj računati tudi v naslednji sezoni. A Rajčević se je na večnem derbiju poškodoval in iz vijoličastega tabora so sporočili, da je zanj sezona že končana, saj naj bi si zlomil dve rebri. Ta informacija bojda ne drži, tako vsaj pravi Jakirović.

"Rajčevića ne bo na tekmi z Muro, toda nima zlomljenih reber. Ne verjamem, da bo zunaj pogona do konca sezone, kajti takšna napoved je bila takrat, ko so mislili, da si je zlomil rebri. Vendar si ju ni. Saj veste, kako je pri zdravnikih, oni vam vedno povedo najhujši scenarij,"se je zasmejal Jakirović in nadaljeval: "Dobro je, da rebri nista zlomljeni. Zadovoljen sem, kako igra 'Rajče', moramo se usesti in se dogovoriti, kako in kaj za naprej."

Na vprašanje, ali bi si sam želel, da Rajčević podaljša pogodbo, je bil Jakirović jasen: »Glede na to, kako zdaj igra, si seveda želim, da bi podaljšal pogodbo. Igra dobro, toda moramo videti, kakšni so načrti kluba, kakšni so njegovi načrti; jaz bom zlahka sprejel svojo odločitev.

Članki iz rubrike