franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 01.07.2020 16:33:02

Kaj se dogaja pri Olimpiji!? ŠTIRJE PODALJŠALI, a na seznamu IGRALCEV ni več ENEGA NAJBOLJŠIH!

alesfevzer.com
Kaj se dogaja v zmajevem gnezdu?

Nogometna zveza Slovenije je objavila seznam nogometašev z aktivnimi pogodbami s slovenskimi prvoligaški klubi. In iz seznama je zelo lepo vidno, da je bil športni direktor Olimpije Mladen Rudonja v zadnjih dneh zelo aktiven. Številnim nogometašem zmajev se je namreč s 30.6.2020 iztekla pogodba z Ljubljančani, kar bi seveda lahko privedlo do tega, da bi Ljubljančani v zaključek sezone krenili izjemno oslabljeni, toda nekdanji slovenski reprezentant je poskrbel, da temu ne bo tako. 

Kapetan zmajev Tomislav Tomić, občasni slovenski reprezentant Roman Bezjak, prvi izbor na levem boku Mario Jurčević in Matija Orbanić so štirje nogometaši, ki so z Olimpijo podpisali novo pogodbo, do konca aktualne sezone. Oziroma povedano bolj natančno: Tomić, Jurčević in Orbanić so podpisali pogodbo, ki se jim izteka 23. julija 2020, torej dan po koncu slovenskega državnega prvenstva, Bezjak je podpisal pogodbo do 31. julija 2020. 

A niso samo omenjeni štirje nogometaši tisti, ki se jim je z zadnjim dnem junija iztekla pogodba z Ljubljančani. Pogodba se je 30.6. iztekla tudi Stefanu Saviću, enemu najboljših nogometašev Olimpije in navsezadnje igralcu, ki je asistiral Anteju Vukušiću za edini zadetek na zadnjem večnem derbiju v sezoni. Savića tako ni več na NZS-jevem seznamu nogometašev, ki imajo sklenjeno pogodbo z Olimpijo. 

To seveda ne pomeni ničesar, morda Ljubljančani zgolj niso še deponirali nove pogodbe. A nekaj je jasno: Če Savić do konca sezone ne bi več igral za Olimpijo, bi bil to za zmaje velik hendikep ... 

Značke: olimpija, pogodbe

Članki iz rubrike