Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.06.2020 13:09:30
Deli članek:

BUM! Zvezdnik OLIMPIJE je spregovoril o kontroverzni potezi Milana MANDARIĆA: Mnenje igralcev ne šteje, predsednik je ...

Martin Metelko

Roman Bezjak je pregovoril o enem od najhujših porazov Olimpije.

Roman Bezjak je eden od najbolj izkušenih nogometašev Olimpije in je v svoji karieri doživel že marsikaj. A to je bil za Korošca prav gotovo eden od najhujših in najbolj bolečih porazov. "Verjetno bi boljšo tekmo odigrali še pionirji," je bil izjemno oster po koncu tekme v Stožicah, kjer je Bravo slavil z neverjetnih 5:0.

V nadaljevanju je spregovoril tudi o predsedniku Milanu Mandariću in menjavi Safeta Hadžića. "Predsednik vodi klub, on odloča in nobeno mnenje igralcev ne šteje. Kar si mi mislimo, je vseeno. Mi moramo sprejeti, kar se on odloči," je povedal Bezjak in še dodal: "Ni pošteno, da iščemo v tem porazu razlog v dogajanju okrog kluba. Krivi smo igralci. Mi smo stali na igrišču. Ne glede na to, kar se dogaja okrog kluba, si tega vseeno ne bi smeli privoščiti. Sami pa vidite, kakšne stvari se dogajajo. Neke posledice pusti, nekaterih stvari enostavno ne moreš kar tako dati iz glave."