callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
0 18.06.2020 11:45:18

'UBIL' ga je z besedami! Legendarni ITALIJAN je z vsemi topovi udaril po CRISTIANU in ga obtožil za poraz: Ne more preigrati niti ...

Profimedia
Nogometaši Napolija so zmagovalci 73. izvedbe italijanskega pokala. Neapeljčani so v finalu v Rimu po enajstmetrovkah premagali Juventus. Po rednem delu je bilo 0:0, pri streljanju enajstmetrovk pa 4:2.

Zmagovalca so odločili streli z bele pike, čeprav je imel Napoli globoko v sodniškem dodatku izjemno priložnost. Najprej je strel Nikole Maksimovića obranil Gianluigi Buffon, nato pa so Neapeljčani še zatresli vratnico prek Eljifa Elmasa. V 24. minuti jo je sicer tudi Lorenzo Insigne.

Pri enajstmetrovkah pa so pri Napoliju zadeli vsi prvi štirje, Insigne, Matteo Politano, Nikola Maksimović in Arkadiusz Milik, pri Juventusu pa sta kot prva zapravila svoja strela Paulo Dybala in Danilo. Prvemu je strel ubranil vratar, drugi pa je žogo poslal čez prečko. Uspešna sta bila tako le Leonardo Bonucci in Aaron Ramsey.

Na udaru pa se je tokrat znašel Cristiano Ronaldo, ki je odigral zelo slabo tekmo, mnogi so bili prepričani, da je bil prav portugalski zvezdnik eden od največjih težav za ekipo Maurizija Sarrija. "Portugalec ima težave s fizično pripravljenostjo in ne more preigrati niti enega nogometaša," je bil zelo kritičen Luca Toni. Pred izvajanjem enajstmetrovk je Cristiano Ronaldo še enkrat želel biti junak Juventusa, zato je po svoji stari navadi od Sarrija zahteval, da enajstmetrovko strelja kot zadnji, a tokrat ni prišel niti na vrsto, Napoli je že pred njegovim strelom odločil zmagovalca.

Članki iz rubrike