Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.06.2020 07:11:00
Deli članek:

Trener OLIMPIJE jasno in glasno o potezi MILANA MANDARIĆA: Zelo bom iskren, dogajale so se stvari, ki se NE BI SMELE!

Martin Metelko

Olimpija je doživela enega od najhujših udarcev.

Olimpija je po slovesu Safeta Hadžića tokrat igrala po napotkih Nikice Milenkovića. Toda ekipa, ki naj bi v četrtek dobila novega stratega, je tokrat v prvem polčasu delovala povsem raztreseno. Ob odsotnosti kaznovanega Anteja Vukušića jih je letos še neporažena ekipa Dejana Grabića že v prvih 25 minutah povsem razbila in jim zabila štiri zadetke.

Razigrani Bravo je tako lahko hitro vpisal peto zaporedno zmago in se utrdil na šestem mestu, Olimpija pa je kljub sedmemu porazu zdržala prvo mesto na lestvici, a druga zaporedna ničla je ogromna skrb za ljubljanske navijače, ki so glasni izrazili nezadovoljstvo s predsednikom Milanom Mandarićem. 

Po koncu tekme je bil Milenković, ki je začasno prevzel Olimpijo, zelo razočaran. "Zelo bom iskren. To ni opravičilo ali izgovor za poraz, a menjava Safeta Hadžića je vplivala na nas. Na vse. Situacija se je spremenila, vsi smo, hočete ali nočete, iz mesa in krvi. Tudi njegovi pomočniki, ki smo z njim sodelovali, kot tudi igralci. Na tekmi proti Bravu smo napravili ogromno napak, nogomet pa je igra napak. Kdor jih napravi, je za njih tudi kaznovan. Situacija je izpadla tako, kot je, zaradi tega, ker so se dogajale neke stvari, ki se ne bi smele. A vsi smo ljudje, iz mesa in krvi," je priznal Milenković.