Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2020 13:33:49
Deli članek:

Evo, očitno so drugačni od večine sveta ... Trener Maribora o NAVALU GLEDALCEV, ki je osupnil EVROPO!

Grega Wernig

Veliki beograjski derbi je v javnosti dvignil ogromno prahu, na to temo pa je spregovoril tudi trener Maribora Sergej Jakirović.

Kdaj bodo gledalci lahko s tribun spremljali tekme slovenske lige? To je vprašanje, ki si ga v tem trenutku zastavlja sleherni nogometni navdušenec iz dežele na sončni strani Alp. Pozitivno je vsaj to, da se v nekaterih evropskih državah gledalci že vračajo, poseben primer pa je Srbija, kjer je zadnji večni derbi le nekaj dni po koncu epidemije na stadionu spremljalo skoraj 20 tisoč ljudi. In kaj na to pravi trener Maribora Sergej Jakirović?

"Partizan - Crvena zvezda je največja tekma v Srbiji. Kar se tiče gledalcev ... Evo, Srbi so očitno v marsičem drugačni od večine sveta. (smeh) Jaz sem vesel, ker so se navijači vrnili na stadion. Zaradi njih se navsezadnje nogomet tudi igra. To je pot k normalizaciji življenja. Če vse drugo v državi normalno dela, ne vidim razloga, zakaj ne bi bilo gledalcev na tribunah. Ampak moram reči, da moramo poslušati stroko," je na medijskem dnevu pred tekmo z Aluminijem dejal Jakirovič.