oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

skrito-v-raju Njena.si

Ali serija Skrito v raju vpliva na turizem v ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
1 07.06.2020 12:26:41

Zavohal DOBER ZASLUŽEK?!? Mandarić splet naletel na RAZVPITEGA STOJIĆA, ki bi od Olimpije ...

alesfevzer.com
Se Ranko Stojić spet smuka okrog Olimpije oziroma Milana Mandarića?

Če gre verjeti poročanju medijev iz Srbije, potem je Macky Bagnack z eno nogo že član Partizana. Beograjčani so se vnovič ogreli za centralnega branilca iz Kameruna, v igri je prestop, vreden 500.000 evrov. Po naših informacijah dogovor med kluboma vendarle še ni povsem sklenjen, pri Olimpiji še razmišljajo, ali ponudbo sprejeti ali ne. Beograjčani odgovor pričakujejo v naslednjem tednu, bržčas ga bodo dočakali že v ponedeljek.


Ob tem se poraja vprašanje, kdo vse bo zaslužil s prestopom nekdanjega člana Barcelone. Olimpija zagotovo. Verjetno tudi nogometašev agent Romeo Filipović, sicer nekdanji nogometaš, ki je svoj čas igral tudi v Sloveniji za Koper. Toda ali bo del finančne pogače od Olimpije oziroma od prestopa dobil tudi  Ranko Stojić?! Razvpiti funkcionar naj bi bil po poročanju Nogomanie na določen način vpleten v posel oziroma naj bi se trudil, da bi tudi sam pristavil svoj lonček. Nogomania piše: "Po naših informacijah je Stojić, ki ima v lasti agencijo za zastopanje nogometašev in tudi trenerjev (sedež ima v beograjskem hotelu Crowne Plaza), vpleten v posel z Mackyjem Bagnackom. Srbski mediji kot igralčevega agenta sicer navajajo Romea Filipovića, ki pa ni edini agent, ki poskuša priti do posla. Vpletajo se tudi nekateri drugi akterji, vsi pa so očitno zaslutili priložnost za zaslužek. Ko prestopajo nogometaši Olimpije, to je na sceni vse prej kot skrivnost, so zaslužki za posrednike namreč praviloma zelo dobri."

Vprašanje seveda, kako se bo, če je zapisano resnično, odzval Milan Mandarić. Slednji je v preteklosti s Stojićem v Ljubljani že res sodeloval dvakrat, obakrat je nekdanji jugoslovanski reprezentančni vratar opravljal funkcijo športnega direktorja. Toda v drugo se Mandarić in Stojić nista razšla kot prijatelja, med drugim sta kasneje medsebojni spor reševala tudi na sodišču. Stojić je zahteval odpravnino, ki mu je Mandarić ni v celoti izplačal, Olimpija je pri ustreznih organih trdila, da jo je nekdanji sodelavec oškodoval s številnimi sumljivimi poslovnimi potezami. Pozneje naj bi se obe strani vendarle pogodili.

Članki iz rubrike