Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.06.2020 08:43:37
Deli članek:

CELJANI so zgroženi in v velikem šoku: 'Po trdem delu je sledila prijava POLICIJI!' Ne boste verjeli, zakaj!

Jurij Kodrun

Navijaška skupina Celjski grofje so doživeli neprijetno presenečenje.

Navijaška skupina, ki stiska pesti za Celjane in upa, da bodo njihovi ljubljenci v letošnji sezoni uspeli osvojiti naslov državnih prvakov, je doživela hladen tuš. Kot so zapisali na svojem Facebook profilu, je na severni tribuni nastal nov grafit v barvah slovenske zastave.  

A nekdo je njihovo delo prijavil policiji, grafit pa je bil nemudoma odstranjen. Njihov zapis objavljamo v celoti in brez popravkov.

"Tudi v času ko naša tribuna sameva smo Grofje aktivni, če ne na tribuni pa pod njo. Manjša skupina Grofov se je v sredini meseca maja zbrala z razlogom da malce osveži Severno tribuno z kakšnim novim grafitom (stari grafiti so dobili svežo barvo).
Ob mrzlem pivu, bolečem križu in utrujeni roki je pri vhodu na našo tribuno pod že obstoječim CG grafitom nastal nov grafit v barvah Slovenske zastave. Na sredini pa je v ščitu ponosno stal odlično izdelan Karantanski panter. Grofje smo na naš izdelek zelo ponosni AMPAK kot je že v navadi se v našem preljubem Celju vedno nekje zatakne. Nič drugače ni bilo zaradi novega grafita..
Zaradi nekoga (beri : majmuna zabitega ki nima 3 pike v glavi), ki mu je bil ta grafit ali pa odlično delo Grofov nesprejemljivo se je zgodil telefonski klic. PRIJAVA.
Neverjetna je bila izjava da smo na našo tribuno narisali simbol Štajerske varde..
KAJ??!! ŠTAJERSKA VARDA??!! UZBONA??!!
V manj kot 24 urah (verjetno najhitrejša akcija naše občine) našega grafita ni več??!! Ves trud in dobro voljo po osvežitvi tribune je prekrila siva barva občine celjske.
Žalosti nas dejstvo, da je nepoznavanje zgodovinskih simbolov privedlo do uničenja truda naših članov!!
Poudarjamo da našo skupino sestavljajo člani vseh političnih in verskih skupnosti in da
NAVIJAŠKA SKUPINA CELJSKI GROFJE 1992 NIMA NOBENE POVEZAVE S ŠTAJERSKO VARDO!!
PS: Hvala Policijska uprava Celje / Police Directorate Celje, ZPO Celje doo in Celje - knežje mesto Mestna Občina Celje za minus v naših srcih in minus v blagajni iz katere se je financiral projekt grafita!!"

Facebook

Facebook