nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 04.06.2020 14:32:31

Na ministrstvu se je VESELIL NEUSPEHA SLOVENIJE! To mu LEGENDA SPOROČA ZDAJ, ko je 'odletel' s stolčka

Martin Metelko
Legendarni slovenski nogometni reprezentant Mladen Dabanović se je odzval na slovo Aleša Cantaruttija.

Državni sekretar na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Aleš Cantarutti zapušča ministrstvo, je potrdil gospodarski minister Zdravko Počivalšek. Navedel je, da je bila odločitev o odhodu načrtovana še pred menjavo vlade, a je bil Cantarutti pripravljen ostati še do umiritve epidemije covida-19. Cantarutti se je znašel sredi afere pri nabavljanju zaščitne opreme v času epidemije covida-19, ljubiteljemn športa pa je bolj znan po izjavi oktobra 2019.


Takrat je namreč nekdanji atlet spregovoril o razdelitvi denarja v slovenskem športu in resnično šokiral. "Zdaj bom rekel nekaj bogokletnega – pa mi zamerite, če želite," je začel del svojega nastopa, ki je močno pretresel slovenske športe in še bolj nogometne kroge. "Po eni strani sem pravzaprav kar zadovoljen, da se slovenska nogometna reprezentanca ni uvrstila na evropsko prvenstvo. Zakaj? Zato, ker se mi zdi – pa verjamem, da se ne motim –, da gre po tem, ko pridemo na takšno tekmovanje v nogometu, ogromno sponzorskega denarja – tudi tistega, ki bi morda našlo to težko pot do drugih panog in disciplin – v nogomet. Ker je medijsko tako izpostavljen. Ker mislimo, da moramo biti tudi mi tako agresivni v tej promociji nogometa in tako naprej," je dejal. Takrat staa ogorčenje nad temi besedami izrazila tako Nogometna zveza Slovenije kot selektor Matjaž Kek.

Ob Cantaruttijevem odhodu pa se je v svojem slogu oglasil tudi nekdanji reprezentant Mladen Dabanović. "Veliki podpornik nogometa Cantarutti se poslavlja. Kaj to pomeni za slovenski nogomet," je pikro pripomnil Dabanović, ki ne more pozabiti resnično šokantne izjave. In ni edini ...

Članki iz rubrike