Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

R.B.
R.B.
0 01.06.2020 08:29:44

NEPRIČAKOVANO! Štirje igralci ZAPUSTILI FAZANERIJO

Aleš Cipot
V soboškem prvoligašu so skrčili igralsko zasedbo.

V klubskih pisarnah v Fazaneriji so se že nekaj časa spogledovali z mislijo, da bi skrčili igralsko zasedbo, a se je zdelo, da se bo to vendarle zgodilo po koncu sezone, toda črno-beli so pohiteli.

V nov začetek sezone bodo črno-beli krenili brez štirih nogometašev, ki niso bili nosilci ekipe. Andriju Bubnjarju in Deanu Šafariću je potekla pogodba, s Fejsalom Mulićem in Aleksandrom Bogdanovićem so se Prekmurci dogovorili za sporazumno prekinitev sodelovanja.

Dean Šafarić se je črno-belim pridružil julija 2017, pred začetkom tekmovanja v 2. SNL V dresu Mure je zbral 3 drugoligaške, 14 prvoligaških in 7 pokalnih nastopov. Pogodba je potekla tudi Andriji Bubnjarju, ki je k Muri prišel pred začetkom aktualne sezone. V letošnji sezoni je odigral 18 prvoligaških tekem in se enkrat vpisal med strelce, v pokalnem tekmovanju je na treh tekmah dosegel dva zadetka.

Fejsal Mulić se od Mure poslavlja po sporazumni prekinitvi pogodbe. 203 cm visoki napadalec je k Muri prišel julija 2019 in v letošnji sezoni na 17 tekmah dosegel 4 zadetke; 14-krat je igral v Prvi ligi Telekom Slovenije, trikrat v pokalu, v vsakem tekmovanju je dosegel po dva gola.

Po štirih mesecih se od Fazanerije po sporazumni prekinitvi pogodbe poslavlja tudi 21-letni branilec Aleksandar Bogdanović, ki ni zaigral niti enkrat.

"Vsem se zahvaljujemo za doprinos k uspehom in jim želimo obilo sreče v nadaljnji karieri," so zapisali na spletni strani Mure.

Članki iz rubrike