bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

nu
nu
0 28.05.2020 12:39:01

Mura je NEKAJ VEČ: Slovenija, si videla, kaj počnejo v MURSKI SOBOTI?! To morate videti VSI! (foto)

alesfevzer.com
Murskosoboški prvoligaš je pripravil posebno akcijo za navijače.

S tribun na terase! V murskosoboškem prvoligašu so povezali celotno Pomurje in vzpostavili 50 »ČARNO-BEJLIH OŠTARIJ«, ki bodo ob praznih tribunah napolnile svoje terase. V prodaji so spominske zbirateljske vstopnice za prvo domačo tekmo brez gledalcev, ki bo rušila rekorde.

Nogomet se vrača in z njim navijaško vznemirjenje! Poslanstvo nogometa je zbiranje in druženje ljudi, a za zdaj to še ne bo možno na tribunah. Kljub temu navijači Mure igralcem dokazujejo, da tudi v teh časih niso sami. Navijači v Pomurju se bodo ob tekmah Mure, skladno z vsemi veljavnimi omejitvami, zbrali na terasah 50 »ČARNO-BEJLIH OŠTARIJ«.

Zbirateljske vstopnice
V 50 ČARNO-BEJLIH OŠTARIJAH in na spletu so v prodaji zbirateljske vstopnice MI SMO MURA za prvo domačo tekmo brez gledalcev, ki bo 13. junija ob 20. uri proti Taboru. V kolekciji 33 različnih vstopnic za tekmo brez gledalcev so vsi članski igralci in trenerji Mure ter 12. igralec – Black Gringos. A pozor, vsaka vstopnica je unikatna, opremljena s svojo številko, ki dokazuje, kakšno število čarno-bejlih duš stoji za našimi nogometaši.


Kupi spominsko vstopnico za tekmo brez gledalcev, ki bo za vedno ostala kot spominek na tekmo, ko razmere niso dovoljevale obiska Fazanerije.

Zbiraj Muraše in osvoji nagrade
Ob tem iz kluba opozarjajo, da bodo atraktivne vstopnice ostale zbirateljski spominek, hkrati pa ponujajo izjemno priložnost. Ob nakupu vstopnice ne boste vedeli, katerega Muraša boste dobili. Zato jih lahko zbirate in med seboj po želji menjujete.

Najbolj zvesti zbiratelji bodo nagrajeni!
Vsak, ki bo v svoji kolekciji zbral 11 vstopnic MI SMO MURA, bo z njimi v klubski trgovini na stadionu Fazanerija prejel klubsko polo majico in posebno zahvalo. Junaki, ki bodo zbrali prav vseh 33 različnih zbirateljskih vstopnic, prejmejo originalni članski dres s podpisi vseh igralcev in trenerjev ter posebno plaketo predsednika kluba.

Značke: mura, prva-liga

Članki iz rubrike