stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 26.05.2020 09:45:58

Navijači Olimpije pokazali PRAVI OBRAZ: Predsednik želi razpustiti ekipo, GREEN DRAGONSI pa stopili v AKCIJO!

Jurij Kodrun
Navijači Olimpije z nesebično gesto pomagajo poljskemu klubu.

Kriza, ki je posledica pandemije koronavirusa, je prizadela številne klube po vsem svetu, nekateri so morali zaradi težkega položaja celo zapreti svoja vrata. V izjemno težkem položaju se je znašla tudi poljska Olimpia, s katero je prek navijačev tesno povezana tudi ljubljanska Olimpija. Green Dragonsi so tako stopili v akcijo, z nesebično gesto pa so takole priskočili na pomoč dolgoletnim prijateljem.

"Navijači Olimpije, pozor! Čas je, da pokažemo svojo navijaško solidarnost. Koronavirus je povzročil vrsto problemov, ki smo jih občutili vsi, v posebej hudih težavah pa se je na žalost znašel tudi klub naših dolgoletnih prijateljev iz Poljske – Olimpia Warszawa. Ker je v veliki meri odvisen od prihodkov, ki jih zbere na dan tekme, je z odpovedjo le-teh prišlo do večjih finančnih težav. Predsedniku, ki ravno ne skriva želje po razpustitvi članske ekipe, je to prikladen izgovor, da klub izloči iz lige.
Navijači so zato zagnali vrsto akcij, s katerimi želijo rešiti svoj klub iz neugodne situacije. Kot se za pravo bratstvo spodobi, bomo seveda svoj delež prispevali tudi mi. Na spletnem naslovu https://bit.ly/LJUBLJANAVARŠAVA so dostopne nove kratke majice, posvečene našemu prijateljstvu, ves izkupiček od naročil pa gre reševanju kluba. V kratkem bo dodana še posebna edicija nalepk, vse zainteresirane pa naprošamo, da z naročili opravijo najkasneje do naslednjega tedna. Možna opcija bo tudi osebni prevzem, predvidoma konec tega tedna, o podrobnostih boste z naše strani obveščeni v naslednjih dneh.
Sami smo se z našo Olimpijo v preteklosti že znašli v podobni situaciji, in ker vedno držimo skupaj, je edina možna pot, da se pridružimo borbi za obstoj varšavskega kluba! Pozivamo vse navijače Olimpije k sodelovanju in pomoči našim prijateljem.
OLIMPIA NIGDY NIE ZGINIE! / OLIMPIA NE BO NIKOLI UMRLA! Torek, 26. 5," je navijaška skupina Olimpije sporočila pred svojega Facebook profila.

Članki iz rubrike