favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
0 23.05.2020 17:17:49

PRVA TEKMA Olimpije po koncu epidemije! Prazne tribune, na drugi strani ŠTAJERCI, Safet Hadžić pa je videl ...

Jurij Kodrun
Olimpija je odigrala prvo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem prvenstva.

Olimpija, ki bo pol leta brez poškodovanega Vitje Valenčiča, je na stadionu v Spodnji Šiški igrala proti Aluminiju. Začetna enajsterica je bila videti takole: Vidmar, Boakye, Samardžić, Kamy, Jurčević, Tomić, Knežević, Menalo, Bezjak, Savić, Vukušić.

V prvem polčasu ni bilo zadetkov, v drugem pa je trener zmajev Safet Hadžić videl zmago svojih varovancev, potem ko je edini gol na tekmi iz enajstmetrovke dosegel Endri Cekici. Olimpija bo odigrala še dve tekmi, v torek proti Triglavu in naslednjo soboto proti Gorici.



Igrajo tudi drugi klubi. Domžale so z 1:0 odpravile Roltek Dob, potem ko je najstrožjo kazen ob koncu tekme unovčil Janez Pišek, Bravo pa je s 6:0 odpravil Brinje Grosuplje, Martin Kramarič, Mustafa Nukić, Roko Baturina, Aljoša Matko, Almin Kurtović in Žan Trontelj so bili strelci. Povratnik v prvo ligo s sezono 2020/21 Koper pa je že v petek z 2:0 odpravil Dekane. Klubi bodo pred nadaljevanjem sezone, ki se bo začelo 5. junija, odigrali še po nekaj pripravljalnih obračunov.

V 26. krogu bosta 5. junija na sporedu tekmi Aluminij - Mura (19.00) in Celje - Rudar (21.00), 6. junija bo obračun Tabor - Olimpija (18.00), 7. junija pa še Bravo - Triglav (18.00) in Domžale - Maribor (20.30). Na lestvici po 25 od 36 krogov vodi Olimpija s 50 točkami pred Celjem in Aluminijem (po 45), Mariborom (43), Muro (38), Taborom iz Sežane (29), Bravom (28), Triglavom (27), Domžalami (26) in Rudarjem iz Velenja (10).

Članki iz rubrike