Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 23.05.2020 13:18:54

BRUTALNA KAZEN nogometašu zaradi neupoštevanja UKREPOV! Ker ga je obiskal FRIZER, bo moral odšteti pravo BOGASTVO!

Fotografija je simbolična
Reuters
Igralec angleškega prvoligaša Tottenhama, Serge Aurier, bo zaradi neupoštevanja pravil, ki jih je britanska vlada sprejela za zajezitev širjenja covida-19 ostal brez polovice mesečne plače. Njegov klub je igralca zaradi tretje kršitve pravil o "socialnem distanciranju" po vrsti kaznoval s 156.000 evri, poroča britanski Daily Mirror.

Aurier je bil kaznovan, potem ko je na Instagramu objavil fotografijo s frizerjem, ki mu je prišel urediti pričesko na njegov dom, kar je bila že tretja kršitev pravil karantene po vrsti, piše Daily Mirror.

Aurier je s tem zadnjim prekrškom razjezil vodstvo nogometnega kluba iz severnega Londona, da so se ti odločili, da ga bodo kaznovali s tem, da mu ne bodo izplačali zneska v višini dvotedenske plače. Na teden dobi po razpoložljivih podatkih 78.000 evrov.



Prvo kršitev pravil o ustrezni varni razdalji oziroma obveznemu izogibanju stikov z drugimi ljudmi je storil, ko je bil posnet, kako se druži s prijateljem Mousso Sissokojem med tekom, za kar sta se oba opravičila, nato pa je na svojem Instagramu objavil videoposnetek, kako trenira v parku.

Aurier je bil v času, ko je igral za francoski klub PSG, obsojen na dva meseca pogojne zaporne kazni zaradi udarca policista s komolcem pred pariškim nočnim klubom.

Članki iz rubrike