Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 23.05.2020 13:17:36

Triglav do konca sezone nič več na domačem štadionu, gostoval bo ...

Martin Metelko
Slovenski nogometni prvoligaš Triglav iz Kranja do konca sezone ne bo več igral na svojem stadionu v Kranju, saj na slednjem prenavljajo atletsko stezo, so sporočili iz kluba.

Ko se bo sezona Prve lige Telekom Slovenije, ki je trenutno prekinjena zaradi epidemije novega koronavirusa, znova zagnala (5. junij), bodo Gorenjci svoje tekmece gostili na različnih koncih.

"V zadnjih dneh smo aktivno iskali rešitve in jih tudi našli. Tako nam je NZS z veseljem odstopila reprezentančni center na Brdu pri Kranju, kjer bomo gostovali štirikrat. Tekmo z Olimpijo bomo odigrali kar v Stožicah, Maribor nas bo pa pričakal v Ljudskem vrtu," je za spletno stran kluba dejal predsednik Beno Fekonja.

Dodal je, da se vsem iskreno zahvaljujejo, da so tako hitro našli nadomestno rešitev in so v teh težkih časih solidarni z njimi. "Pri tem ostaja grenak priokus, da ne bomo v istem položaju kot ostali klubi, a na to dejansko nismo imeli vpliva," je še dejal Fekonja.



Že decembra je klub uskladil z upravljavcem stadiona termin tekmovanja. "Pričakovano bi prvenstvo morali zaključiti 16. maja 2020. Tako je Zavod za šport Kranj načrtoval menjavo tartana na atletski stezi v mesecu juniju in juliju 2020. Ker se je dokončanje prvenstva zavleklo prav v ta dva meseca, je NK Triglav Kranj ostal brez domačega igrišča in bo moral praktično vseh 11 tekem odigrati v gosteh," pravijo pri Triglavu.

"Pri tem podpiramo naše atlete in se zavedamo, da je menjava tartana nujna. Imamo zagotovilo, da bodo pod stezo vzpostavili prehodne poti, kjer bomo lahko v prihodnje ob menjavi travne ruše vzpostavili tudi ogrevanje igrišča. V avgustu se želimo vrniti na naš stadion. Pospešeno vzpostavljamo novo navijaško cono in komaj čakamo, da prvič odigramo doma pod novimi reflektorji," je še dodal Fekonja.

V nadaljevanju sezone bi morali Gorenjci gostiti šest tekem. Tekmi z Olimpijo in Mariborom bosta v Ljubljani oziroma v Mariboru, medtem ko bodo na Brdu pri Kranju gostili Domžale, Aluminij, Tabor in Bravo.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike