Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

rb
rb
3 19.05.2020 10:00:50

DOMEN ČRNIGOJ v MARIBOR? Njegovi KOPRČANI postregli z odgovorom: Res je, nimamo TOLIKO DENARJA, ampak ...

Jurij Kodrun
Slovenski reprezentant ostaja velika želja kanarčkov.

Potem ko so zaradi konca prvenstva v 2. SNL predčasno postali prvoligaši, so si Koprčani najprej privoščili nekaj malega slavja, nakar so se nemudoma lotili prvoligaškega projekta. Začeli so sestavljati igralski mozaik za prihodnjo sezono, Ante Guberac pa ne skriva, da želi na Bonifiko vrniti 'izgubljene sinove' Domna Črnigoja, Mateja Palčiča in Maksa Barišića. Najbolj vroče je dogajanje okrog aktualnega reprezentanta, ki mu bo poleti potekla pogodba z Luganom, nove ne bo podpisal.

"Z Domnom sva se pogovarjala in zame je pomembno, da naše ideje ni odklonil. Vem, da želi svojo pot nadaljevati v tujini, in ga povsem razumem, ampak če v doglednem času ne bo rešil nadaljnjega statusa, ga čakamo z odprtimi rokami. Prizadevali si bomo, da bi se nam pridružil ob dogovoru, da bi lahko v primeru ponudbe iz tujine, ki bi zadovoljila njegova pričakovanja, v vsakem trenutku odšel. Brez odškodnine. Tudi on ve, da bomo sestavili dobro ekipo, ki bi bila z njim seveda še močnejša, in sploh ne dvomim, da bi si v dresu Kopra spet zagotovil odmeven prestop," pravi koprski predsednik Ante Guberac.


Na preži so tudi pod Kalvarijo. "Vem, da si ga Maribor prav tako želi, in ne bom mu zameril, če se bo na koncu odločil za ta korak. Ker je jasno, da bo tja odšel le za veliko denarja. Mi ga nimamo toliko, toda v Kopru je njegovo srce. In še nekaj vam povem: z Bonifike prav gotovo ne more oditi razočaran," se je na zanimanje vijoličastih odzval prvi mož novega (starega) prvoligaša.

CELOTEN POGOVOR Z ANTEJEM GUBERCEM, V KATEREM MED DRUGIM RAZKRIVA PRVO OKREPITEV KOPRA, SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike