Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
3 19.05.2020 10:00:50

DOMEN ČRNIGOJ v MARIBOR? Njegovi KOPRČANI postregli z odgovorom: Res je, nimamo TOLIKO DENARJA, ampak ...

Jurij Kodrun
Slovenski reprezentant ostaja velika želja kanarčkov.

Potem ko so zaradi konca prvenstva v 2. SNL predčasno postali prvoligaši, so si Koprčani najprej privoščili nekaj malega slavja, nakar so se nemudoma lotili prvoligaškega projekta. Začeli so sestavljati igralski mozaik za prihodnjo sezono, Ante Guberac pa ne skriva, da želi na Bonifiko vrniti 'izgubljene sinove' Domna Črnigoja, Mateja Palčiča in Maksa Barišića. Najbolj vroče je dogajanje okrog aktualnega reprezentanta, ki mu bo poleti potekla pogodba z Luganom, nove ne bo podpisal.

"Z Domnom sva se pogovarjala in zame je pomembno, da naše ideje ni odklonil. Vem, da želi svojo pot nadaljevati v tujini, in ga povsem razumem, ampak če v doglednem času ne bo rešil nadaljnjega statusa, ga čakamo z odprtimi rokami. Prizadevali si bomo, da bi se nam pridružil ob dogovoru, da bi lahko v primeru ponudbe iz tujine, ki bi zadovoljila njegova pričakovanja, v vsakem trenutku odšel. Brez odškodnine. Tudi on ve, da bomo sestavili dobro ekipo, ki bi bila z njim seveda še močnejša, in sploh ne dvomim, da bi si v dresu Kopra spet zagotovil odmeven prestop," pravi koprski predsednik Ante Guberac.


Na preži so tudi pod Kalvarijo. "Vem, da si ga Maribor prav tako želi, in ne bom mu zameril, če se bo na koncu odločil za ta korak. Ker je jasno, da bo tja odšel le za veliko denarja. Mi ga nimamo toliko, toda v Kopru je njegovo srce. In še nekaj vam povem: z Bonifike prav gotovo ne more oditi razočaran," se je na zanimanje vijoličastih odzval prvi mož novega (starega) prvoligaša.

CELOTEN POGOVOR Z ANTEJEM GUBERCEM, V KATEREM MED DRUGIM RAZKRIVA PRVO OKREPITEV KOPRA, SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike