Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

sladkor, sladkorna Svet24.si

Kako zdravi smo Slovenci: tolminska občina ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

ro
ro
0 19.05.2020 09:16:29

OTROK MURE v težavah! RUSKEGA DENARJA ni več, navijači ogorčeni: POSRAL si se ...

vszi
Kljub prepričljivemu vodstvu na lestvici prihodnost kluba negotova.

Po ponedeljkovem sestanku vodilni mož makedonske zveze in klubov še vedno ni znano, kdaj se bo, če se bo, prekinjena sezona zaradi pandemije nadaljevala ali ne, zato pa ni nikakršnega dvoma, da se je Vardar, ki prepričljivo vodi na lestvici, znašel v težavah. Filip Gačevski in soigralci so ostali brez prvega moža kluba. Potem ko je v preteklosti pogosto grozil z odhodom, je Sergej Samsonenko zdaj dokončno obupal in se po rokometu umaknil tudi iz nogometa. "Zaradi razlogov, na katere nimam vpliva, ne morem več izpolnjevati svojih finančnih obveznosti. Z namenom, da bi zaščitil prihodnost tako ugledne športne znamke, kot je Vardar, sem klub prisiljen vrniti v upravljanje mestu Skopje," je sporočil ruski poslovnež, ki poudarja, da je bil med drugim zelo oškodovan »s poskusom ilegalnega in kriminalnega prevzema moje poslovne stavbe v središču Skopja, ki bi morala biti glavni vir financiranja«.
Čeprav je Vardar pod njegovim vodstvom dosegal velike uspehe in se med drugim uvrstil v skupinski del lige Europa, pa je večina navijačev s takšnim razpletom zadovoljnih, saj se niso strinjali z načinom vodenje zdaj že nekdanjega investitorja. "Sergej, dovolj je bilo. Vsem vardarjevcem si se posral v obraz," so se denimo odzvali najbolj vročekrvni privrženci.
V nastalih razmerah je bržčas pričakovati odhode najboljših posameznikov, med katerimi je gotovo tudi otrok Mure Filip Gačevski, ki je kapetan ekipe.

gacevski ac
Aleš Cipot

Članki iz rubrike