ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 16.05.2020 07:51:12

Bogatinov v SPOROČILU VIOLAM brez dlake na jeziku: Naj SKANDIRAJO, če želijo! Toda PRAVI navijači...

Grega Wernig
Oliver Bogatinov o tem, kako je bilo naslediti Zlatka Zahovića.

Da je Oliver Bogatinov stopil v največje čevlje v slovenskem klubskem nogometu, ni dvoma. Prepričano smo, da bi marsikdo dvakrat premislil, preden bi prevzel vlogo športnega direktorja Maribora. Ne zato, ker ne bi bila prestižna; saj je! In to še kako. Ampak da bi zamenjal Zlatka Zahovića... Po dolgih 13 letih na čelu? Nehvaležno! Da bodo številni Bogatinova sodili predvsem skozi prizmo Zlatka Zahovića, je kristalno jasno. Pa se nekdanji trener Aluminija boji izziva?


"O Zlatku Zahoviću lahko povem samo vse najboljše. V teh 13 letih, kolikor je deloval v Mariboru, je postal najtrofejnejši športni direktor ne le v zgodovini Maribora, ampak na celotnem slovenskem prostoru. Upam, da bova z Zlatkom kdaj v prihodnosti tudi sodelovala; morda v kakšnem drugem klubu, morda v kakšni drugi vlogi. Kar zadeva dodaten pritisk, pa jaz vse skupaj doživljam malce drugače. Treba je zmagovati na igrišču in ohranjati dobre finančne razmere. Osem evropskih tekem, uveljavljanje in prodaja fantov na mednarodnem tržišču – to je moj edini fokus in o tem razmišljam večino časa," Gorenjec pravi, da se ne obremenjuje s primerjavami z Zahovićem. Zato tudi poudarja, da ga ne bo preveč ganilo, če se bo zgodilo, da bi Viole na kakšni tekmi začele vzklikati prav ime in priimek nekdanjega športnega direktorja: "Navijači imajo pravico skandirati, karkoli želijo. Pravi navijači spodbujajo klub."

CELOTEN INTERVJU Z OLIVERJEM BOGATINOVIM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike