Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 16.05.2020 07:32:42

BOMBA iz MARIBORA! Bogatinov z ODMEVNIM RAZKRITJEM: Imamo že PRVO OKREPITEV! Kdo je? Povem vam, da...

Grega Wernig
Prva okrepitev Maribora je že "pod streho".

Oliver Bogatinov, novi športni direktor Maribora, je v velikem intervjuju za časnik EkipaSN, ki si ga lahko v spletni obliki v celoti zagotovite na Trafika24.si, povedal marsikaj zanimivega, med drugim je razkril tudi, da je že našel prvo okrepitev za naslednjo sezono! Toda ob tem je naslednik Zlatka Zahovića ostal skrivnosten. Imena bodočega nogometaša Maribora namreč ni želel razkriti.


"Pred nami je še 11 tekem za končanje sezone in kader, ki je na voljo, je naš najboljši kader. Po koncu sezone bomo seštevali in odštevali učinke, trenutno pa so to naši najboljši fantje in za njimi ter za strokovnim štabom stojim; vsi imajo mojo popolno podporo," je dejal Gorenjec na začasnem delu na Štajerskem in nadaljeval: "Spremembe ne bodo revolucionarne, kajti fantje, ki so trenutno člani Maribora, so naredili že veliko dobrega. Revolucija nikakor ni potrebna." Potem je sledilo direktno vprašanje: je že s kom sklenil pogodbo, pa o tem še ni obvestil javnosti? "Sem," je bil kratek Bogatinov. Toda s kom? "(smeh) Žal vam imena še ne morem razkriti, vse ob pravem času. Boste pa med prvimi, ki bodo izvedeli." Kot je še dodal Bogatinov, je za zdaj pogodbo sklenil z enim novim nogometašem. Skoraj zagotovo takšnim, ki je ali brez pogodbe ali pa bo po koncu sezone brez kluba. Prestopi tako ali tako niso možni …

CELOTEN INTERVJU Z OLIVERJEM BOGATINOVIM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike