nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 15.05.2020 19:30:10

Chiellinijeva knjiga BURI DUHOVE: PIJANEGA smo ga nesli iz postelje, on pa nam je na treningu delal 'RISANKE'!

Reuters
Branilec Juventusa je v svoji knjigi razkril številne zanimive zgodbe.

Doslej se je že zameril dvema nekdanjima soigralcema, Mariu Balotelliju in Felipeju Melu, s katerim se je spustil celo v besedni dvoboj prek medijev.

Seveda je v njegovi avtobiografiji omenjenih še več (nekdanjih) soigralcev. Med njimi je tudi član Barcelone Arturo Vidal, za katerega je dejal, da je imel veliko težav s pijačo. Na treningih se je večkrat pojavil pijan, zaradi česar ga je trener Antonio Conte želel vreči iz moštva.



"Pogosto je hodil ven in preveč pil. To so vsi vedeli, tako da bi lahko rekli, da je bil alkohol njegova slaba stran, ampak takšne stvari niso ogledalo človeka. Sploh ni treba dvomiti o tem, ali je pravi zmagovalec, niti se spraševati, kakšen človek je. Slabosti so del človeka, edino, kar šteje, je, kakšne posledice je to pustilo na ekipi," je zapisal Chiellini, medtem pa je bil Vidal zelo blizu tega, da ga vržejo iz ekipe.

"Veliki Arturo nekajkrat na leto ni prišel na trening, kadar je prišel, pa je bil precej 'vesel'. Spomnim se priprav v ZDA, bili smo v Miamiju, njega pa zjutraj ni bilo nikjer. Morali smo ga odnesti iz postelje. Conte je komaj čakal, da ga vrže iz ekipe, tako bi bil Vidal za druge igralce primer, kaj se lahko zgodi. Toda po desetih minutah treninga je tekel kot nor. Čeprav je bil pijan in ni videl žoge, je vse ostale pustil 20 metrov za sabo. On je človek, ki je v ekipo vnašal veselje in jo je nosil, ker je velik borec in pravi šampion," je Chiellini povedal o Čilencu.

Članki iz rubrike