benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Robert Balantič
Robert Balantič
5 05.05.2020 07:31:50

Matko OBRADOVIĆ v MARIBOR?! Vodilni možje MURE z ostrim sporočilom VIJOLIČASTIM: Mislim, da Maribor nima ...

alesfevzer.com
Včerajšnje razkritje kolegov iz tiskane izdaje Ekipe SN, da so želeli vijoličasti v Ljudski vrt vrniti Matka Obradovića, a jim je pri tem spodletelo, je glasno odjeknilo tako na Štajerskem kot v Prekmurju.

Informacija prihaja iz zelo zanesljivega vira. Tako ni dvoma o tem, da so novi športni direktor Maribora Oliver Bogatinov in njegovi sodelavci krenili v akcijo in poskušali prepričati Matka Obradovića, da bi se poleti vrnil pod Kalvarijo. Prav tako ni dvoma, da je načrt hitro padel v vodo, saj je 28-letnik iz Orebića brez predolgega razmišljanja zavrnil pogovore o možnosti selitve iz črno-bele v vijoličasto slačilnico. Iskanje naslednika Kenana Pirića, ki je več kot očitno pred izhodnimi vrati, se tako nadaljuje. 

PRESENEČENJE ALI NE?
Takšen odziv vratarja črno-belih je marsikoga presenetil, morda celo osupnil, toda odlični vratar ne pozablja, da se je v Prekmurju nogometno ponovno rodil. Tamkajšnje okolje mu je priraslo k srcu in temu primerno je tudi njegovo razmišljanje.  Seveda nas je zanimalo, kaj o vroči zgodbi menijo v Fazaneriji. "O tem res ne vem nič. To, o čemer ste poročali v vašem časopisu, je zame nekaj povsem novega. Nimam informacije, da bi se dogajalo kaj takega," je odvrnil športni direktor in podpredsednik soboškega prvoligaša Denis Rajbar.

Glede na to, da ima Matko Obradović sklenjeno pogodbo do 30. junija 2022 in Mariborčani Sobočanov očitno niso obvestili o zanimanju za njihovega igralca, bi lahko na prvo žogo zapisali, da so aktualni prvaki kršili pravila, toda seveda ne smemo izključiti možnosti, da je šlo v prvi fazi le za preverjanje terena, kar so lahko – neuradno – opravili tudi posredniki. "Dvomim pa, da bi se Obradović želel vrniti. Menim, da pri nas uživa in da ne razmišlja o odhodu," je nadaljeval snovalec kadrovske politike v prekmurskem nogometnem hramu, a to še ni bilo vse. "Poleg tega ne vem, ali ima Maribor toliko denarja, da bi ga lahko kupil," se je nasmejal Denis Rajbar in zaključil prestopno zgodbo, ki je razvnela navijaške strasti.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike