komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 22.04.2020 07:42:52

Eni bi IGRALI, drugi bi KONČALI: Med prvoligaši pravi RAZKOL, tudi med OLIMPIJO in MARIBOROM, saj...

Profimedia & alesfevzer.com & Jurij Kodrun
Kdaj se bo nadaljevala sezona v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Sezona 2019/20 je še vedno prisilo zaustavljena, toda želja odgovornih je kristalno jasna: zaključiti jo na zelenicah in ne na zeleno mizo. Vse lepo in prav, če vse skupaj po poročanju časnika EkipaSN ne bi vodilo do pravega razkola med prvoligaši. Ti se namreč nikakor ne strinjajo v tem, kaj bi bilo najbolj pametno, primerno, logično. So klubi, ki navijajo za dokončno odpoved tekem, so seveda tudi takšni, ki bi igrali še naprej. Različni mnenji imata tudi Olimpija, ki vodi na lestvici, in Maribor, ki brani naslov najboljšega iz pretekle sezone.

"Olimpija, ki je dokaj varno na vrhu lestvice, naj bi bila pripravljena igrati, a bojda v razmerah, ki so težko uresničljive, in zato tudi proti prekinitvi prvenstva nima odklonilne drže. Celjani prav tako menda ne bi imeli nič proti, če so zadnjo tekmo že odigrali, vendar ne nasprotujejo nadaljevanju, Aluminij se bolj nagiba k 'zaprtju sezone', najbolj goreča zagovornika nadaljnjega igranja sta Maribor in Mura," pišejo v današnji izdaji časnika EkipaSN in dodajajo, da ne glede na vse klubi pri odločanju ne bodo imeli veliko besede. Na koncu bo zadnjo dala vlada oziroma njena zdravstvena stroka, še dodaja edini slovenski športni časnik.


CELOTEN ČLANEK O RAZKOLU MED SLOVENSKIMI PRVOLIGAŠI SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA 24.SI!


Članki iz rubrike