cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
2 22.04.2020 07:31:43

Huh, Mura bo zadala BOLEČ UDAREC Olimpiji! Na pragu še ena ODMEVNA SELITEV, Prekmurci dogovorjeni...

alesfevzer.com
Mura na pragu podpisa z nogometašem Olimpije.

Ko je pred dobrim letom dni Matija Burin z udarno predstavo odmevno debitiral v dresu članske ekipe Olimpije, so bili navijači slednje prepričani, da so zeleno-beli dobili mladega, domačega branilca, ki bo postal steber obrambe njihovega kluba. Toda zdaj se vse bolj zdi, da se takšen scenarij ne bo uresničil. Burin nato kljub vsemu prave priložnosti ni dobil, zdaj pa je eden številnih zmajev, ki jim v kratkem potečejo pogodbe. Nekateri bi lahko podaljšali sodelovanje, toda najstnik iz Primorske se po pisanju časnika EkipaSN vse bolj nagiba k selitvi drugam.

Da bi bilo vse skupaj za Olimpijo še toliko huje, bo Burin, ki ga je pred leti preizkušal celo sloviti Liverpool, očitno okrepil vrste tekmeca iz Prve lige Telekom Slovenije. EkipaSN poroča, da se je nogometaš bolj kot ne že vse dogovoril z Muro, zadnja ovira pred njegovim odhodom v Mursko Soboto je le še podpis pogodbe, ki zdaj zaradi izbruha koronavirusa tako ali tako ni bil izvedljiv. Burin naj bi se za Fazanerijo odločil tudi oziroma predvsem zaradi trenerja Anteja Šimundža, s katerim naj bi bila celo daljna sorodnika.

matija burin
alesfevzer.com

Spomnimo, že pozimi je iz Olimpije v Muro odšel tudi Jan Gorenc, prav tako nadarjeni branilec, očitno bo po njegovi poti odšel še Burin. Tega je Mura želela pripeljati že skupaj z Gorencem, toda Ljubljančani ga tedaj, pol leta pred iztekom pogodbe, niso želel predčasno spustiti.

CELOTEN ČLANEK O RESNEM ZANIMANJU MURE ZA MATIJO BURINA SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike