zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
13 22.04.2020 07:23:25

VROČE dogajanje v MARIBORU! Luka Zahović 'JEZI' vodilne, zdaj je POOBLASTIL AGENTA, saj ne želi ...

alesfevzer.com
Luka Zahović se ne strinja s predlaganim.

V Mariboru so se pred dnevi javno pohvalili, da znajo držati skupaj. Češ da je nižanje plač minilo brez pretiranih zapletov. No, ob tem so dodali, da vsi vendarle niso sprejeli predloga, ki ga je predlagala uprava kluba. In eden teh je po poročanju slovenskega športnega časnika Ekipa SN tudi - Luka Zahović! V preteklih sezonah najboljši napadalec Maribora za zdaj še ni sprejel ponujenega. Menda ga najbolj moti ideja, da bi imeli nogometaši nižje plače tudi v naslednji sezoni. Ob tem je zanimivo še nekaj: Zahović mlajši se z vodilnimi ljudmi vijoličastih ne pogovarja sam, marveč je za to pooblastil svojega agenta!


"Nekaterim nogometašem so dali dodaten čas za razmislek, dodaten čas za sprejem odločitve. Po naših informacijah je eden tistih, ki ne želijo sprejeti predloga, najboljši strelec vijoličastih v zadnjih dveh sezonah Luka Zahović. No, pravzaprav je tisti, ki ne želi sprejeti predloga, njegov agent, kajti Zahović je za pregovore zadolžil njega. Kamen spotike naj bi bilo predlagano znižanje za naslednjo sezono, ne toliko za te tri mesece ob pandemiji koronavirusa," so zapisali v časniku Ekipa SN.

CELOTEN ČLANEK O NIŽANJU PLAČ V MARIBORU SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike