baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 21.04.2020 16:55:45

KAAAAJ??? Kakšno RAZKRITJE Interjevega zvezdnika, s katerim je ŠOKIRAL SVET! Pri NAS samo dva NISTA ZBOLELA!

Reuters
S tole izjavo je Romelu Lukaku resnično stresel svet, ne zgolj nogometnega!

Pri Interju doslej niso imeli niti enega pozitivnega primera okužbe z novim koronavirusom, čeprav črno-modri domujejo v prestolnici Lombardije, torej v samem žarišču izbruha virusa, ki je dobesedno ustavil svet.

Toda tale izjava Romeluja Lukakuja je prestrašila vse, povedal pa jo je med pogovorom, ki je prek Instagrama potekal v živo, in sicer je govoril z belgijsko TV-voditeljico Kat Kerkhofs, sicer ženo Driesa Mertensa. "Decembra smo imeli prost teden, potem smo se vrnili na delo in prisežem, da je bilo 23 od 25 nogometašev bolnih. Ne, ne šalim se. Igrali smo proti Cagliariju Radje Nainggolana in po približno 25 minutah je moral eden od naših branilcev zapustiti igrišče. Ni mogel nadaljevati, skoraj bi omedlel," je razkril Lukaku.



Gre za Milana Škriniarja, ki je na tekmi, odigrani 26. januarja, igro zapustil po 17 minutah, saj se je počutil zelo slabo, vrtelo se mu je in si še ni opomogel od gripe. V Italiji so prvi test za novi koronavirus opravili šele dober mesec pozneje, tako da pri Interju takrat ni bil testiran nihče. "Vsi so kašljali in imeli povišano telesno temperaturo. Ko sem se ogreval, mi je bilo bolj vroče kot po navadi, moram pa povedati, da že leta nisem imel vročine," je razkril Lukaku.

Po tekmi je bila načrtovana skupna večerja s predstavniki Pume. "Večerje se nisem udeležil, zahvalil sem se in odšel naravnost v posteljo. Nikoli nismo bili testirani, zato ne bomo vedeli, kaj je bilo narobe." Toda vodstvo lige pred nadaljevanjem sezone vseeno načrtuje testiranje za vse igralce, tako da bi analiza krvi lahko pokazala, ali so v njej protitelesa za novi koronavirus.

Članki iz rubrike