baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

894776_046-seve Njena.si

Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 21.04.2020 13:40:54

Bolnišnica pri Unitedu, čeprav so v karanteni: Dve BIZARNI POŠKODBI, klubski zdravnik RAZKRIL podrobnosti

Profimedia
Nogometaši Manchester Uniteda se niso uspeli izogniti poškodbam niti v karanteni.

Izbranci Oleja Gunnarja Solskjaerja trenirajo doma in čakajo na zeleno luč. Kdaj se bo sezona nadaljevala, ni znano, zato pa morajo biti v vsakem trenutku pripravljeni. Najprej se bodo začeli treningi in priprave, nato tekme. Formo morajo vsaj približno vzdrževati, očitno pa brez poškodb ne gre.


Kaj se dogaja z igralci, je tokrat razkril kar klubski zdravnik Steve McNally, ki je poskrbel za kar nekaj smeha med nogometnimi navdušenci. Čeprav igralci vadijo sami, je kljub temu prišlo do manjših poškodb, morate pa priznati, da bi bile te težko bolj bizarne.

"Na srečo je večina fantov v redu, kakšnih resnih težav za zdaj ni. Moram pa povedati, da je bilo nekaj nenavadnih primerov. Enega igralca je na primer ugriznil pes, spet drugi niso ravno vešči kuharji in so se pri pripravi hrane opekli," je dejal McNally, ki je še pojasnil, da morajo nogometaši slediti strogim navodilom klubskih strokovnjakov za prehrano. Kljub temu, da so igralci v tem trenutku 'nedosegljivi', pa so še zmeraj pod budnim očesom strokovnega štaba. Igralci morajo sami opravljati različne meritve, med drugim telesno težo in maščobo, to pa nato posredovati trenerjem, ki rezultate tudi preverjajo.

Značke: united, manchester

Članki iz rubrike