podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

rb
rb
1 17.04.2020 07:29:36

NORO! Bo MURA razprodala VSTOPNICE za tekmo pred PRAZNIMI TRIBUNAMI? Tu so vse podrobnosti!

Medtem ko je Fazanerija še vedno oaza miru, je dogajanje v zakulisju precej živahno. Vodilni možje kluba se nadvse dobro zavedajo, da je treba v nastalih razmerah povleči pomembne poteze za prihodnost.

Če bo sezono naposled nekako le mogoče izpeljati v celoti, Muro čaka v prvenstvu še šest domačih tekem, ena v polfinalu pokalnega tekmovanja, 'na čakanju' je še finalni obračun za lovoriko, ki ga bo gostila Fazanerija. Brez pretiravanja lahko zapišemo, da bi to na tribune prekmurskega nogometnega hrama privabilo okrog 20 tisoč gledalcev in bi 'kapnilo' kar nekaj denarja, ki ga zdaj ne bo. Še več, domači obračuni bodo zdaj strošek, a na ravnici je slišati idejo, da bi bilo lahko vendarle tudi drugače. In sicer tako, da bi Mura kljub vsemu lahko 'prodajala' vstopnice za spopade na svojem igrišču. Kakopak po simbolični ceni, da bi navijači pokazali privrženost do kluba in mu na tak način priskočili na pomoč. Je kaj takega pri nas utopija? V Nemčiji je denimo četrtoligaš iz Leipziga za fiktivni dvoboj prodal več kot 125 tisoč kart in si zagotovil finančno injekcijo, ki ga je rešila pred propadom. "Moram priznati, da so takšne pobude že prišle do nas. Izrazili so jo Black Gringosi in tudi nekateri drugi naši privrženci. Konkretnih pogovorov glede tega še ni bilo, a bomo bržčas razmislili tudi o tem. Verjamem, da bi bil odziv pravšnji in da si ga lahko obeta vsak klub, ki dela dobro in ima veliko zvestih navijačev. Vsak evro je pomemben, vsak je dragocen in verjemite, da bomo za vsako pomoč nadvse hvaležni," je dejal predsednik prvoligaša iz Fazanerije Robert Kuzmič.

CELOTEN POGOVOR S PREDSEDNIKOM MURE ROBERTOM KUZMIČEM SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI.

Značke: mura, robert-kuzmič

Članki iz rubrike