evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 16.04.2020 18:14:11

Je Ronaldo PREHUDA UTEŽ za Juventusovo blagajno? Ali je na izstopnih vratih? Iz Torina ODGOVARJAJO ZELO KONKRETNO!

Profimedia
Pandemija koronavirusa močno vpliva na šport. V finančnih težavah so se znašli številni športni kolektivi, tudi najboljši.

Plače nogometašev in preostalih zaposlenih v klubih se znižujejo, nekatere pogodbe se prekinjajo, saj klubske blagajne ne zdržijo več težkega bremena. Eden tistih, ki močno obremenjuje klubski proračun, je brez dvoma tudi portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo. Z letno plačo 31 milijonov evrov je eden najbolje plačanih nogometašev. Tu so seveda še bonusi, sponzorske pogodbe in druge marketinške aktivnosti, ki njegov zaslužek še močno oplemenitijo. 


Ronaldo in njegovi soigralci v Juventusu so se odrekli štirimesečnemu zaslužku in tako torinskemu klubu pomagali privarčevati 90 milijonov evrov. Vseeno se prah okoli stare dame s tem še ni polegel. Je Ronaldova pogodba v teh 'koronačasih' vendarle prehud zalogaj za Juventus? Je nemara eden najboljših nogometašev na svetu na izhodnih vratih? 


Dobro informirani viri, ki so blizu Juventusu, zatrjujejo, da klub niti v najhujših sanjah ne bi iz rok izpustil Ronalda. Svojo največjo zvezdo želijo zadržati v Torinu vsaj do poletja 2022, ko se izteče zdajšnja pogodba, v klubu pa ne skrivajo želje, da bi s Portugalcem nadaljevali sodelovanje. Domnevno je pri italijanskih prvakih s svojim statusom zadovoljen tudi igralec.

S takšnim razpletom niso zadovoljni v Madridu, saj se je v zadnjem času veliko govorilo o mogoči vrnitvi Ronalda v vrste Reala. Spomnimo: ravno iz španske prestolnice se je Ronaldo za 117 milijonov evrov poleti 2018 odpravil v Torino. No, roko na srce, kraljevi klub sploh ni storil koraka naprej od govoric in na naslov Juventusa ni poslal niti ene konkretne ponudbe.

Očitno bodo v Madridu na 35-letnega Ronalda počasi pozabili, zdaj sta na prednostnem seznamu predsednika Florentina Pereza mlada Kylian Mbappe (PSG) in Erling Haaland (Borussia Dortmund).

Članki iz rubrike