alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

ruševina, gornji trg, ljubljana, zrušena hiša, slovenska policija, policijski trak Svet24.si

Poskus uboja pri Novem mestu: odjeknili streli, ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

STA
STA
0 10.04.2020 19:13:09

Pri BARCI popoln RAZPAD SISTEMA! Razkrit pravi RAZLOG, saj je odstopilo kar 6 vodilnih mož: predsednika so obtožili ...

Reuters
Nogometni velikan Barcelona se te dni ubada s številnimi težavami. Potem ko so rešili težavo z nižanjem plač zaposlenim, je danes odstopilo šest članov upravnega odbora. Eden izmed njih je klub oziroma posredno njegovega predsednika Josepa Mario Bartomeua obtožil korupcije, kar pa je klub odločno zanikal, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Emili Rousaud, eden od šestih, ki so odstopili, je za špansko radijsko postajo Cadena Ser dejal, da je Barcelona najela podjetje z imenom I3 Ventures, katerega naloge niso bile le spremljanje medijskih objav o klubu, ampak tudi "diskreditacija" drugače mislečih od Bartomeua. Pri tem naj bi pomagala tudi vplivna igralca Lionel Messi in Gerard Pique.

"Če revizorji povedo, da so stroški za usluge tega podjetja 100.000 evrov, Barcelona pa je plačana milijon, pomeni, da se je nekdo lepo okoristil. Nimam pa dokazov in ne vem, kdo," je dejal Rousaud, od januarja do zdaj tudi podpredsednik kluba in za mnoge glavni kandidat, da Bartomeua naslednje leto nasledi.


"Glede na resne in neutemeljene obtožbe, ki jih je danes zjutraj v različnih intervjujih z mediji izjavil Rousaud, Barcelona kategorično zanika kakršnokoli dejavnost, ki bi jo lahko opisali kot korupcijo. Zato ne izključuje pravnih ukrepov proti njemu," so zapisali v sporočilu za javnost.

Bartomeu je februarja sicer že odpovedal pogodbo z I3 Ventures. Takrat je povedal, da so podjetje najeli le za spremljanje objav v družbenih medijih, in napovedal notranjo revizijo, da bi preiskali morebitne nepravilnosti.

"Analizo storitev spremljanja družbenih omrežij opravlja neodvisna revizijska hiša PriceWaterhouseCoopers. Analiza še vedno poteka, zaenkrat ni bilo nobenih sklepov, o katerih je razglabljal Rousaud," je še sporočila Barcelona.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike