mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 31.03.2020 10:15:54

Slovenski reprezentant RAZKRIL: Želela me je OLIMPIJA! Kar zadeva MARIBOR, pa lahko rečem le, da ...

Martin Metelko
Jure Balkovec je imel pred časom na mizi ponudbo Olimpije.

Levi bočni branilec Jure Balkovec je eden tistih slovenskih nogometašev, ki si kruh služijo v Italiji. Fant iz Črnomlja je član Empolija, kamor se je preselil lani poleti, in sicer kot posojen nogometaš prvoligaša Hellasa iz Verone. V Empoliju Balkovec igra redno in tudi dobro. Med drugim je s sedmimi podajami celo prvi asistent svojega kluba. Zdaj, ko je dogajanje v nogometu zamrlo, si je reprezentant Slovenije vzel čas za novinarje časnika Ekipa SN in jim med drugim razkril, da ga je tedaj, ko je zapuščal Domžale, želela v svoje vrste pripeljati tudi Olimpija.

"Tedaj se je veliko govorilo in namigovalo glede moje prihodnosti. V medijih se je omenjalo Maribor, toda od slovenskih klubov je bila nekoliko bolj konkretna samo Olimpija. Tedaj sem Olimpijo videl kot dobro odskočno desko za naprej, toda v Domžalah lahko potrdijo, da nikdar nisem delal pritiska oziroma izsiljeval prestopa v Ljubljano. Daleč od tega, da sem želel za vsako ceno v Olimpijo. Kakorkoli, na koncu je bil Bari najbolj konkreten. Ne bom rekel, da sem imel na mizi kopico ponudbo, a iz Italije je prišla najbolj zanimiva. Ponavljam, Olimpija bi morda lahko bila dobra odskočna deska pred odhodom na tuje, toda ničesar ne obžalujem. Ne obžalujem, ker sem se odločil za Bari," je razkril 25-letni nogometaš, ki je v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral 126 tekem in ob tem zabil tudi 11 golov.

CELOTEN POGOVOR Z JURETOM BALKOVCEM SI LAHKO ŠE VEDNO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE V TEH TEŽKIH ČASIH PO POSEBNI CENI NA VOLJO TUDI V DIGITALNI OBLIKI, IN SICER NA SPLETNI STRANI TRAFIK24.SI!

391-2-jure balkovec
Profimedia

Članki iz rubrike