Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
0 31.03.2020 10:04:58

Ko najboljše izbira – KORONA! Med IZBRANIMI tudi nekdanji ZVEZDNIK MARIBORA

Drago Wernig - TAKA
Nadvse lepo priznanje za izkušenega vezista.

Pred dnevi smo poročali, da je velika čast doletela aktualnega napadalca Maribora Jasmina Mešanovića, ki so ga navijači in novinarji izbrali v najboljšo enajsterico Zrinjskega zadnjega desetletja, zdaj pa je veliko priznanje dobil še eden od nekdanjih članov vijoličastih, Goran Cvijanović. Izkušeni primorski vezist, ki je trenutno brez kluba, je pustil sijajen vtis v klubu, ki ima v svojem imenu tudi besedo, ki že nekaj časa straši ves svet  korona!

Korona Kielce je ekipa, v dresu katere je v sezoni 2017/18 blestel 33-letni nogometaš. Dovolj dolgo, da je močno opozoril nase in da ga je spletna stran gol24.pl uvrstila v kar dve enajsterici zadnjega desetletja omenjenega kluba. Goran Cvijanović je svoje mesto našel med enajsterico nogometašev iz tujine, ki so branili barve Kielc, osnovni kriterij so bili dosežki in izkušnje na mednarodnem prizorišču, izbran pa je tudi v najboljšo enajsterico poljskega prvoligaša zadnjih desetih let nasploh. V njej so Milan Borjan, Pawel Golanski, Adnan Kovačević, Pavol Stano, Tomasz Lisowski, Goran Cvijanović, Aleksandar Vuković, Olivier Kapo, Vlastimir Jovanović, Jacek Kielb in Airam Cabrera.

"Slovenec je idealen primer pravega organizatorja igre. Njegova kakovost niso bile le podaje soigralcem, ampak se je zelo dobro znašel tudi v nasprotnem kazenskem prostoru. Vsak igralec si želi takšen vstop v novo ekipo," so pojasnili izbor Gorana Cvijanovića.

korona postava

Članki iz rubrike