krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
7 29.03.2020 09:20:12

Kaaaaj?!? Mandarićeva NOROST BREZ PRIMERE! Star je 81 let, kljub RESNIM OPOZORILOM pa odhaja na ...

Jurij Kodrun & Profimedia
Milan Mandarić zapušča Slovenijo.

Tudi Slovenija je v primežu koronavirusa. Država je izdala jasna navodila: "Ostanite doma!" Ukrepi bodo v kratkem še hujši. Včeraj so v Ljubljani mestni redarji "zapirali" otroška igrišča, dostop do številnih je onemogočen s posebnim varnostnim trakom. Logično; vedno več je okuženih, vedno več je umrlih. Ogroženi so predvsem starejši ljudje, sploh ti bi se morali še posebej držati navodil odgovornih.

V luči vsega zapisanega se je Milan Mandarić očitno odločil za čisto pravo norost. Kot je razkril v pogovoru za srbsko spletno stran Alo!, se pripravlja na začasno slovo od Ljubljane, kljub domači karanteni, zaprtim mejam in močno onemogočenim javnim prevozom se očitno odpravlja v Združene države Amerike! Da se pri enainosemdesetih s tem resno igra z zdravjem, verjetno ni treba poudarjati.



"Ujeli ste me med pripravljanjem prtljage. Pripravljam se na pot v Združene države Amerike. Imel sem letalsko vozovnico za mojo običajno pot Zagreb-London-ZDA. Toda prek noči sem moral zamenjati načrt, saj me Hrvati ne spustijo v državo. Tega jim ne zamerim," je sprva dejal prvi mož zmajev iz Ljubljane in nadaljeval: "Zbudil se bom ob štirih zjutraj, odpeljali me bodo do Dunaja. Potem bom najprej letel v Frankfurt, potem še v Montreal. Cilj je New York. Ni tako, kot sem želel, da bi bilo. Psihično se moram pripraviti na vsa presedanja in na čakanje vsakega naslednjega leta."

Mandarić je pojasnil še, zakaj bo potoval kljub tem negotovim časom: "Moja družina je v Ameriki. Družina pa je osnova vsega. Žena in hčerki me ves čas sprašujejo, kdaj bom prišel. Zato grem na pot. Lažje nam bo, če bomo skupaj. Ali vsaj bližje drug drugemu." Pa srečno pot ...

Članki iz rubrike