DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

rok furlan xx Necenzurirano

Kralj betona bo moral pred sodnika

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

nu
nu
3 29.03.2020 08:59:21

Kakšen CAR! Rožman NAVDUŠIL HRVATE! Kar je naredil v luči krize, ODMEVA. To je VELIKA GESTA, ki...

Martin Metelko
Slovenski trener Simon Rožman je predsedniku Rijeke kar sam predlagal, naj mu zaradi novonastale krize za pol leta vzame plačo.

Damir Mišković, predsednik hrvaškega prvoligaša Rijeke, je vsem zaposlenim v klubu znižal plače na 4000 kun (520 evrov), zaradi izbruha koronavirusa bodo finančnih sankcij zagotovo deležni tudi nogometaši članske ekipe. In posledično trener Simon Rožman. Toda Slovenca to ne skrbi. Še več, pravi, da ima s finančno krizo že izkušnje, prav tako se je, kot je razkril za Sportske novosti, pripravljen kar sam (!) odpovedati plači, če bo lahko s tem pomagal klubu z Reke.

"Nočem govoroti o klubski politiki, moj delovni prostor je igrišče. Odgovarjam za ekipo in rezultate. Kar zadeva finančno krizo, pa … Preživel sem jo že leta 2008, ko sem bil v Celju v šoli nogometa. Fantje pol leta niso prejeli niti enega evra! Posojal sem jim svoj denar. In preživeli smo. Poznam proces sanacije kluba. Zdaj se moramo vsi odgovorno obnašati. Ne vem, kdaj in kako se bo vse to končalo, vem pa nekaj: lahko si pameten, ko imaš polne žepe. V kriznih časih je treba pokazati karakter. Ključna sta dialog in ljudska plat. Klubu stojim ob strani. Samo da preživi... Naj meni vzamejo plačo za šest mesecev! Predsedniku sem rekel, naj vzame meni, le mojih pomočnikom ne. V Rijeko nisem prišel zaradi denarja. Želim nekaj narediti. Da bi skupaj uživali," je s svojim razkritjem, kako je predsedniku kar sam predlagal, da se bo odpovedal plači, celotno Hrvaško navdušil nekdanji trener Celja in Domžal. Sploh v luči dogajanja pri Dinamu...

Članki iz rubrike