turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

kucan jankovic bobo Reporter.si

Rdeče zvezde, partizanski pevski zbor, Kučan, ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

dm
dm
13 25.03.2020 10:46:03

Besede, ki bodo PRESTRAŠILE ŠTAJERCE: Zahovićev ODHOD je KATASTROFA in največji PORAZ MARIBORA

Jurij Kodrun
Kaj bo Mariboru prinesel odhod Zlatka Zahovića z mesta športnega direktorja kluba?

To vprašanje so kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN v velikem, zelo sočnem in zanimivem intervjuju postavili nekdanjemu nogometašu Maribora Željku Filipoviću, ki je dolga leta nosil vijoličasti dres in s Štajerci osvojil vse, kar se osvojiti da. Pet naslovov državnega prvaka, trije naslovi pokalnega zmagovalca, trije superpokali, tri uvrstitve v ligo Europa in uvrstitev v ligo prvakov. Vse to je Filipović doživel z Mariborom, vse to seveda pod komando Zlatka Zahovića.

944-14-zeljko filipovic dw
Drago Wernig - TAKA
Kaj bo torej Mariboru prinesel odhod Zlatka Zahovića z mesta športnega direktorja Maribora? "Katastrofo, to bo prinesel. Zlatko je bil tam bog. Ne glede na vse je on zagotovo oseba, ki jo Maribor potrebuje. Trenutno so tudi brez trenerja. Naj vsaj dajo priložnost Gajsiju (Saša Gajser, op. p.), saj si jo zasluži. Že dolgo časa je pomočnik, fante najbolje pozna. Naj mu dajo priložnost, ker lahko iz svojih izkušenj povem, da gre za zelo, zelo resnega trenerja. On se zelo, zelo spozna na nogomet. Nič ne bi bilo narobe, če bi mu dali priložnost. Meni osebno je v karieri zelo pomagal in je super oseba. V klubu imajo tudi Mitjo Piriha. Jaz bi Gajserja pustil vsaj do konca sezone, če se bo sezona seveda nadaljevala. Nekajkrat smo prišli v situacijo, ko nas je vodil Gajser, in videli smo lahko, da ima občutek za igralce, taktiko, igro. Treba mu je dati priložnost, malce potrpeti. Ampak da ne bo izpadlo, da je bila težava Maribora v trenerju. Ni bila. Za vse, kar se zdaj dogaja, so krivi igralci. Od naše generacije je ostal samo še Viler. On je trenutno tam tudi najboljši, skupaj z Derviševićem," je dejal Filipović in poudaril: "Odhod Zahovića je gotovo največji poraz Maribora in največji poraz mariborskih igralcev."

CELOTEN INTERVJU Z ŽELJKOM FILIPOVIĆEM, V KATEREM MED DRUGIM POVE TUDI TO, KDO BI PO NJEGOVEM MNENJU LAHKO EDINI NADOMESTIL ZLATKA ZAHOVIĆA, KAM PLUJE MARIBOR, ZAKAJ IMAJO VIJOLIČASTI TEŽAVE, KAKŠNI SO ZDAJŠNJI MARIBORSKI NOGOMETAŠI, S KATERIM SLOVENSKIM KLUBOM SE JE DOGOVARJAL ZA PRESTOP IN ŠE MARSIKAJ ZANIMIVEGA, SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike