Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

dm
dm
4 25.03.2020 07:17:14

BUM! Željko Filipović ostro o KRIZI Maribora: Navijači so želeli PRIDNE FANTE, ki gredo spat ob DEVETIH! To, da so četrti ...

Drago Wernig - TAKA
Navijači Maribora ga nikdar niso imeli zares radi. A tudi tisti, ki so mu marsikaj očitali, morajo priznati, da je v vijoličastem dresu pustil velik pečat.

Verjetno nikdar ne bo takšna legenda, kot denimo Marcos Tavares, toda visokorasli Ljubljančan je bil več let steber mariborske ekipe, ki se je leto za letom uvrščala v skupinski del evropskih tekmovanj. Danes je Željko Filipović na nogometni borzi, v karanteni čaka na morebitno novo ponudbo, hkrati razmišlja tudi o tem, kaj bo počel po koncu kariere.


V velikem intervjuju v sredini tiskani izdaji Ekipe SN je med drugim spregovoril tudi o krizi Maribora, ki ga ne preseneča, in o kateri je spregovoril brez dlake na jeziku. Brez ovinkarjenja. Najbolj ostro kot kdorkoli. "Niti malo me ne preseneča, da je Maribor na četrtem mestu. Tam v tem trenutku ne vidim nikakršne kakovosti. Vsa čast fantom, nikogar ne želim užaliti ali zmerjati, toda enostavno ne vidim kakovosti. Vedel sem, da bo tako, da bo Maribor imel težave. Če si najboljši v Celju, Zavrču ali v katerem tretjem klubu – z vsem spoštovanjem –, še ne pomeni, da boš prišel v Maribor in naredil razliko. To tako ne gre. Maribor je specifičen klub. Ti moraš biti zanj psihično pripravljen, tam pa so trenutno fantje – če bi jim sploh lahko rekel fantje – bolj tako. A takšne fante so navijači želeli. Takšne, ki gredo ob devetih zvečer spat in so pridni. Potem so pa tudi na igrišču – pridni. In si ne upajo ničesar," je bil zelo iskren Filipović.

IZJEMNO ZANIMIV INTERVJU O MARIBORU, ZLATKU ZAHOVIĆU IN PONUDBI IZ SLOVENIJE SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike