polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
0 21.03.2020 14:49:04

Miran Pavlin OSTRO odgovoril vsem, ki so mu očitali, da je SAMO TENIŠKI PARTNER Zlatka Zahovića

Miran Pavlin je v velikem intervjuju za Ekipo SN razkril marsikaj zanimivega.

Med drugim je nekdanji slovenski reprezentant, ki bo od 1. aprila naprej postal direktor reprezentanc na Nogometni zvezi Slovenije, odgovoril tudi na očitke, ki so leteli nanj v času njegovega službovanja pri Mariboru. In bil pri svojem odgovoru zelo direkten.

Največji del vaše druge kariere, torej tiste, ko ste nogometne čevlje obesili na klin, ste delovali kot funkcionar v Mariboru. Tam se vas je prijel vse prej kot prijeten sloves. Da ste pač tam, da nimate ravno neke vloge, da ste bolj ali manj tenis partner Zlatku Zahoviću. Zdaj postajate direktor reprezentanc, ki je znova vloga, ki ni tako natančno definirana. Kako se soočate z zlobnimi jeziki?
S temi jeziki se ne ukvarjam. Dejstvo je, da je nekdo v meni prepoznal kakovost. Z Olimpijo sem kot funkcionar – in malce nogometaš – prišel iz pete v prvo ligo. Vsako leto smo napredovali po eno stopničko. Ko sem šel v Koper, smo bili prvaki. V Mariboru sem bil sedem let, trikrat smo prišli v ligo Europa, dvakrat v ligo prvakov. Zelo težko mi kdo očita, da sem igral samo tenis … No, lahko mi tudi, ampak to je njegovo mnenje. Vesel bi bil, če bi se takšni ljudje soočili z mano, saj bi jim z veseljem razložil določene stvari. Seveda ne moreš prepričevati ljudi, ki so že prepričani. To nima smisla.

CELOTEN POGOVOR Z MIRANOM PAVLINOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike