polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

nu
nu
10 17.03.2020 06:37:26

VROČE! Maribor našel novega ŠPORTNEGA DIREKTORJA?!? Namesto ZAHOVIĆA na nemirnem stolčku kar ...

alesfevzer.com
Najbolj pereče vprašanje v Mariboru te dni: kdo bo novi športni direktor tamkajšnjega kluba? Omenja se ogromno imen. Toda eno naj bi bilo še posebej vroče.

Medtem ko se je dogajanje v večini slovenskih klubov povsem ustavilo, je pri Mariboru seveda drugače. Članska ekipa že res miruje, toda upamo si trditi, da je precej bolj aktivna uprava kluba. To bi bilo logično: vijoličasti so v nekaj dneh ostali tako brez trenerja Darka Milaniča kot tudi športnega direktorja Zlatka Zahovića. Oba sta dolgo sedela na svojih stolčkih, kar pomeni, da bo moral Maribor zapolniti kar precejšnji vrzeli.

Kar zadeva športnega direktorja, po mariborskih ulicah kroži kar nekaj imen. Od nekdanjega Zahovićevega pomočnika in še prej soigralca Mirana Pavlina do sveže upokojenega in še bolj sveže za predsednika Dravograda postavljenega Marka Šulerja. Ali Milivoja Novakovića. Pa precej zanimiva rešitev z Marcosom Tavaresem. Ali Jasminom Handanovićem. Zakrožilo je tudi ime Nenada Protege, številni navijači navijajo za Matjaža Keka, ki bi mu mnogi dali kar dvojno funkcijo. Da bi postal nekakšen menedžer, v slogu tistih iz Anglije …

sebastijan harc
Grega Wernig

Toda eno ime naj bi kotiralo še posebej visoko. Kot poroča športni časnik Ekipa SN, bi lahko Maribor Zahovićevega naslednika našel kar znotraj kluba. Toda ne govorimo o nogometaših, ki končujejo svoje kariere in bi zagotovo z veseljem prevzeli to funkcijo, marveč o – Sebastijanu Harcu. Gre za funkcionarja, ki že deluje v Ljudskem vrtu. Harc je direktor mladinske nogometne šole, zdaj pa naj bi bilo kar nekaj takšnih, ki so mnenja, da bi bilo najbolje, če bi kar napredoval na položaj športnega direktorja.

ŠE VEČ O PESTREM DOGAJANJU PRI MARIBORU SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN. A KER JE PRAV, DA V TEH DNEH OSTANETE DOMA, NE POZABITE: EKIPA SN JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Značke: nk-maribor, plts

Članki iz rubrike