900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
4 05.03.2020 15:43:53

Kdo je tukaj NOR?!? Olimpija bo dobila IGRIŠČI ZA TRENING, zgodil pa se je BIZAREN ZAPLET, saj...

Martin Metelko
Igrišči brez garderob? Tudi to je mogoče!

Nedaleč stran od stadiona v Stožicah že nekaj mesecev stojita igrišči za trening, ki pa za zdaj samevata. Projekt še ni povsem zaključen, tudi sicer pa se okrog vsega skupaj dviguje veliko prahu. Pri Olimpiji, ki naj bi najbolj med vsemi v Ljubljani uporabljala omenjeni igrišči, so nezadovoljni, ker dimenzija površine z naravno travo ni v skladu s pravili Nogometne zveze Slovenije. To pomeni, da bo igrišče na voljo le za treniranje, medtem ko so zmaji upali, da bodo tam lahko svoje domače tekme igrali mladinci in kadeti. NZS namreč vsako sezono finančno nagradi klub, katerega mladinska in kadetska ekipa odigrata dovolj tekem na naravni površini. "Olimpija bi, če bi njen podmladek igral vsaj polovico tekem na naravni travi, na sezono privarčevala okoli 4000 evrov iz naslova sofinanciranja sodniških in delegatskih stroškov," piše Dnevnik.

trening stožice

Kot so pojasnili na Mestni občini Ljubljana, je igrišče manjše dimenzije zaradi - prostorske stiske! Ob tem pa je naravnost bizarno, da bosta igrišči sicer kmalu na voljo za uporabo (predvidoma v naslednjem mesecu), toda nogometaši se bodo morali očitno preoblačiti kar na prostem. "Čeprav kaže, da bo projekt končan v roku, pa je vprašanje, kdaj bodo nogometaši Olimpije tam lahko začeli trenirati. Garderobe namreč še niso zgrajene, saj niso bile vključene v ta projekt, ampak naj bi bile del trgovinskega centra, ko bo ta dokončan," so zapisali pri Dnevniku, medtem ko so za omenjen časnik na občini pojasnili: "Gradnja paviljona z garderobami in še enega vadbenega igrišča z umetno travo je predvidena sočasno z gradnjo strehe nad trgovskim centrom Stožice in izvedbo zunanje ureditve parkovnih površin. Garderobe niso predmet projekta gradnje pomožnih nogometnih igrišč. Dokumentacija za paviljone z garderobami je sestavni del dokumentacije gradbenega dovoljenja za Center Stožice."

Skratka, garderobe bodo uporabniki obeh igrišč dobili šele, ko bo dokončan trgovski center, ki je v lasti Izeta Rastoderja. Ta pa, zanimivo, še vedno išče novega partnerja, ki bi propadajoči gradbeni objekt dokončal. In glede na to, da je objekt nedokončan že vrsto let, se lahko res vprašamo, kdo je tukaj nor?! Igrišči da, pa še to nekako na pol, garderobe ne! Bizarno, kajne?

trening stožice

Značke: nk-olimpija, stožice

Članki iz rubrike