nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
8 05.03.2020 13:53:16

Dan po 'debaklu' v Celju so se oglasili v MARIBORU: Kdo je kriv za hud poraz? Milanič je s prstom pokazal na ...

www.alesfevzer.com
Med navijači Maribora po porazu s Celjem vre!

Navijači Maribora so bili po spodrsljajih Olimpije na tekmi s Triglavom in Rudarjem v sedmih nebesih, njihovi ljubljenci pa pred pragom prvega mesta na lestvici državnega prvenstva. A Maribor je najprej le remiziral s Taborom, zdaj pa klonil še pred Celjem, tako da je zaostanek za Ljubljančani spet štiri točke. 

Dan po pravem 'debaklu' so se oglasili glavni akterji in analizirali, kaj je šlo na tej tekmi narobe. "Načrt je bil drugačen. Nemirno smo začeli tekmo, potem pa ujeli ritem in imeli nekaj situacij, ki bi se lahko razpletle drugače. Z veliko pritiska in številnimi prekinitvami, toda brez učinka. Po tem, kar je bilo dobrega v 1. polčasu, ko tekmecem nismo dovolili, da nam resneje ogrozijo vrata, se je zgodilo, da so z lepim protinapadom izkoristili trenutek, ko smo bili preveč odprti na naši desni strani in po prejetem zadetku se več nismo uspeli vrniti. Nenatančni smo bili pri sprejemih, nismo prebili njihove agresije in do pravih, 100-odstotnih priložnosti nismo prišli, čeprav smo veliko časa prebili na njihovi polovici igrišča," je za klubsko spletno stran povedal trener Darko Milanič. 

Blaž Vrhovec pa je dodal: "Prvi gol je bil odločilen. Celjani so izkoristili to, v čem so dobri, mi pa smo bili prenaivni pri odzivu. Ta gol je pomenil tudi prelomnico dvoboja. Ne gre nam, znašli smo se v negativni fazi, toda treba se je zbrati in vztrajati, da obrnemo krivuljo. Še veliko tekem je do konca prvenstva, boj se nadaljuje. V soboto je treba zmagati in potem nadaljevati naprej z dodatno energijo."

Članki iz rubrike