Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.03.2020 09:31:58
Deli članek:

Trener Maribora razkril, zakaj so nogometašem ponudili DVOJNE PREMIJE: Z Zlatkom se zavedava, da ...

Grega Wernig

Darko Milanič je razkril, zakaj je športni direktor Zlatko Zahović med drugim obljubil dvojne premije pred tekmo s Taborom.

Nogometaši Maribora so imeli konec tedna odlično priložnost, da ob remiju Olimpije z Rudarjem svoje večne tekmece prehitijo na vrhu lestvice. A nogometaši Maribora kljub obljubljenim dvojnim premijam za zmago niso uspeli uresničiti svojega načrta. 

Trener Darko Milanič je po tekmah spregovoril tudi o tem, da skupaj s športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem posegata po različnih motivacijskih prijemih, da bi Maribor kot prvi prispel do končnega cilja. "Z Zlatkom se zavedava, da bo potrebnega veliko potrpljenja, veliko dela. Moštvo je v tranziciji, spreminja se. Nekateri, ki so prinašali ligo prvakov in vse te lige Europa, počasi predajajo prostor nekomu drugemu. Vse se spreminja. Imamo nekaj igralcev, ki so šele prišli v klub, in popolnoma legitimno je, da iščeš nove motivacijske prijeme. Pred derbijem je treba motivirati tako, pred tekmo, kot je bila ta s Taborom, pa drugače," je povedal mariborski strateg.