Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
02.03.2020 18:01:43
Deli članek:

ANTE ŠIMUNDŽA je v Kranju posegel po kar ŠESTIH, zdaj pa ima na voljo še REŠITEV VEČ

Aleš Cipot

Igralska zasedba črno-belih se je še razširila.

Ante Šimundža je na nedeljskem gostovanju v nemogočih razmerah v gorenjski prestolnici močno premešal karte. V primerjavi z začetno enajsterico, ki se je v prejšnjem krogu v Fazaneriji postavila po robu Mariboru, je posegel po kar šestih spremembah, v Kranju so od prve minute zaigrali prvoligaški debitant Alen Kaučič, Marko Zalokar, Klemen Pucko, Tomi Horvat, Žan Karničnik in Andrija Filipović.

Manjkala sta kaznovana Staniša Mandić in Žiga Kous, zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Matka Obradovića, Marina Karamarka, Fejsala Mulića, Alena Kozarja in Renata Simića, Maticu Maruško je trener namenil nekaj počitka.

A kljub številnim odsotnostim je izbira še vedno kar precejšnja, poslej pa ima Ante Šimundža na voljo še rešitev več v obrambni vrsti. Srbski branilec Aleksandar Bogdanović, ki se je v Fazanerijo preselil v izdihljajih prestopnega roka, je pridobil pravico nastopa, saj je bila zanj predložena odločba Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Nekdanji kadetski reprezentant Srbije, ki se je v prekmursko prestolnico preselil iz portugalskega Portimonenseja, bi bil lahko v kadru že za sredin domači spopad z Rudarjem.