Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
02.03.2020 08:22:19
Deli članek:

ANTE ŠIMUNDŽA brez zadržkov o tem, KAJ SI MISLI o tekmi v Kranju (video)

alesfevzer.com

Razmere na tekmi Triglav – Mura so bile primernejše za vaterpolo.

Zakaj? To je bilo najbolj pogosto vprašanje, ko so nogometaši Triglava in Mure začeli tekmo v Kranju. V nemogočih razmerah! Igralna površina na stadionu v gorenjski prestolnici ni bila le zelo razmočena, ampak je bila v precejšnji meri prekrita z vodo, žogo je bilo nemogoče nadzirati.

Če bi izvedli 'referendum', bi možnost, da se dvoboj preloži, gotovo dobil veliko večjo podporo, kot da se kljub 'poplavi' igra, ampak Matej Jug se je odločil drugače. Vaterpolski obračun se je naposled razpletel z izidom 1:1, toda Ante Šimundža po zadnjem žvižgu tolminskega delivca pravice o izidu ni niti razmišljal.

"Temu ne moremo reči tekma, ker so bili pogoji na žalost nemogoči,« je bil jasen trener Mure. »Interes slovenskega nogometa zame danes ni bil izražen. Hvala bogu, da se glede na razmere nobenemu ni nič zgodilo. Obema ekipama, vsem igralcem, ki so nastopili in bili del tega dogodka, bi rad čestital in se jim priklonil. V vsakem primeru pa si tega ne želimo več," je pristavil mariborski strokovnjak na črno-beli klopi.