Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.03.2020 15:17:28
Deli članek:

DVOJNI RAZLOG za bes Olimpije! Morali bi dobiti 'PENAL', namesto tega ŠE EN BOLEČ UDAREC za zmaje

Jurij Kodrun

Ranjena Olimpija bo v naslednjem krogu oslabljena.

Olimpija je v soboto le remizirala na gostovanju v Velenju. Verjetno bi bilo drugače, če se sodniku Mihaelu Antiću ne bi pripetila napaka, ki je precej vplivala na potek tekme. Pri rezultatu 1:1 je bil namreč nad Luko Menalom v kazenskem prostoru Rudarja storjen očiten prekršek. Robert Pušaver je z nogo zadel v koleno Hrvata, ta je padel, sodnik Antić pa ni pokazal na belo točko, marveč je kaznoval Menala. Če bi dosodil enajstmetrovko, bi bržčas moral pokazati tudi drugi rumeni karton Pušaverju. Olimpija bi torej dobila strel z bele točke in bi imela hkrati še enega nogometaša več. Temu ni bilo tako, kasneje se je končalo z 1:1.

Da bi bilo vse še nekoliko huje, je Menalo prejel svoj četrti rumeni karton v sezoni, kar pomeni, da v naslednjem krogu nima pravice nastopa. Olimpija se bo posledično na gostovanju pri Aluminiju morala znajti brez enega svojih najboljših nogometašev v tej sezoni.

Olimpija je že v Velenju igrala brez Maria Jurčevića, ki se je poškodoval, na stranskem tiru je tudi Jucie Lupeta in še kdo bi se našel.

Jurij Kodrun