stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ro
ro
2 01.03.2020 13:22:13

SIMON ROŽMAN po DINAMU: Razpadli smo, rezultat ni realen

sn
Slovenski strokovnjak in njegovi varovanci so v prestolnici ostali praznih rok.

Nogometaši Rijeke so v 24. krogu hrvaškega prvenstva gostovali v Maksimirju in ostali praznih rok, Dinamo, za katerega Petar Stojanović ni zaigral, je slavil s prepričljivih 4:0. Mreža zasedbe z Rujevice se je zatresla že v 24. sekundi, ko je v polno meril Ademi, vsekakor pa je zanimivo, da ta gol ni niti med najhitrejšimi petnajstimi v zgodovini HNL. Zagrebčani so si visoko zmago nato zagotovili v končnici, v zadnjih desetih minutah so se pred 4645 gledalci med strelce vpisali še Kadzior, Oršić in Gojak.

Simon Rožman po takšnem razpletu razlogov za zadovokjstvo kakopak ni imel. "Če v takšnih tekmah hočeš kaj iztržiti, moraš biti na najvišji ravni, če v vsaki malenkosti nisi optimalen, pa je težko pričakovati karkoli. Izid je visok, ampak misli moramo preusmeriti k dvoboju z Interjem, ki je za nas nadvse pomemben v boju za Evropo," je povedal strokovnjak iz Štor.

V večjem delu podoba ekipe sicer ni bila tako slaba, kot bi lahko sklepali po rezultatu. "V zadnjih desetih minutah smo pokvarili vtis, vendar je kakovost na strani Dinama, zasluženo je zmagal. V drugem delu smo želeli v napadu malce več tvegati, odigrali smo zelo dobre pol ure. Bili smo na polovici tekmeca, morda brez izrazitih priložnosti, toda bili smo tam, nakar smo v končnici pokvarili soliden vtis. V zadnjih desetih minutah smo razpadli, glede na potek dogodkov na igrišču rezultat ni realen," je pristavil Simon Rožman.

Članki iz rubrike