nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ro
ro
0 01.03.2020 12:26:45

To, kar se je zgodilo v FAZANERIJI, je zares NENAVADNO! Na kvadrat ...

Aleš Cipot
V prekmurskem nogometnem hramu se je dogajala srhljivka.

Ta konec tedna se nadaljujeta tudi prvenstvi v 1. SML in 1. SKL, na sporedu so tekme 16. kroga. Nadvse zanimivo je bilo v Fazaneriji, kjer so črno-beli gostili vrstnike iz Domžal, ki so se domov vrnili s štirimi točkami.

Rumena zasedba kadetov je bila boljša s 3:2, potem ko je že na začetku drugega dela imela tri gole prednosti, še bolj zanimiv pa je bil mladinski spopad, na igrišču z umetno travo na soboškem stadionu se je dogajala prava srhljivka. Razpletlo se je z izidom 2:2, za končni izid pa je v 88. minuti poskrbel – domžalski vratar. Da, prav ste prebrali, med strelce se je vpisal čuvaj mreže Klemen Mihelak, ki je v končnici prišel na pomoč soigralcem v nasprotni kazenski prostor in se v gneči odlično odzval za velikega junaka tekme.

A to ni bila edina redkost preizkušnje na ravnici, prav tako se ne zgodi ravno pogosto, da sta v tej starostni kategoriji strelca brata. Tokrat je temu bilo tako pri muraših. Najprej je Kai Cipot izničil prednost tekmeca, za katero je poskrbel Anže Sojer, nakar je njegov mlajši brat Tio v končnici prvega polčasa zadel za vodstvo Mure.

In vsekakor je nenavadno tudi to, da se je izraziti napadalec Kai Cipot preizkusil v novi ligi. Zaradi nekaterih odsotnosti je namreč zaigral na položaju štoperja ...

Članki iz rubrike