duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
1 28.02.2020 06:57:07

Bezjak z NORIM RAZKRITJEM: Tarča PREVARANTOV, na mizi PONAREJENA POGODBA, zraven Mariborčan, ki ...

Martin Metelko
Slovenski reprezentant Roman Bezjak spregovoril prvič po prihodu v Olimpijo.

Tik pred začetkom drugega dela sezone se je Olimpiji priključil reprezentančni nogometaš Roman Bezjak. To je bilo veliko presenečenje, nihče ni pričakoval, da bo Ljubljančanom uspel tako velik met. Bezjak je debitiral že tik po podpisu pogodbe, in sicer na derbiju z Mariborom. Na tekmi s Triglavom se je prvič znašel v udarni postavi, a navijači še čakajo na njegov vidnejši prispevek.

Zdaj je Korošec na začasnem delu v Ljubljani razkril ozadje presenetljivega prestopa k Olimpiji in hkrati spregovoril o neverjetni zgodbi, kako se je skupaj z Dejanom Trajkovskim, otrokom Maribora, ki je nazadnje igral na Madžarskem za Puskas Akademio, znašel kar v primežu – prevarantov!


"V Olimpijo sem se vrnil tudi zaradi spleta okoliščin. Kot je že znano, sem bil v stikih z Olimpijo že nekaj tednov pred podpisom pogodbe. Tedaj sem ljudem iz kluba odgovoril, da še nisem pripravljen sprejeti odločitve, kako naprej. Ob tem sem pustil vrata odprta z besedami, da za vsako ceno ne bom iskal kluba na tujem. Vseeno sem bil prepričan, da se še ne bom vrnil domov, saj sva skupaj z Dejanom Trajkovskim prejela ponudbo iz Dubaja v Združenih arabskih emiratih. Oba sva imela na mizi pogodbo istega kluba, za katero pa se je na koncu izkazalo, da je ponarejena. Zaradi tega sem izgubil 14 dni in na koncu nisem imel več manevrskega prostora," je za časnik EkipaSN povedal nekdanji član Celja.

31-letni Bezjak je zatem dodal: "Zadeva je bila že tako daleč, da sva z Dejanom le čakala na to, kdaj se bova vkrcala na letalo in odletela v Dubaj. Smrdeti je začelo, ko bi morala človeku, ki se je predstavljal kot zaposlen v tem klubu, nakazati določen znesek denarja za ureditev vse potrebne dokumentacije. Na koncu se je izkazalo, da tega človeka že nekaj mesecev sploh ni več v tistem klubu! Ta hip več ne morem povedati. Vso dokumentacijo imam na računalniku. Vse dokumente. Bomo videli, kaj bo sledilo. Kakorkoli, na koncu nisem želel več tvegati in odlašati, zato sem sprejel ponudbo Olimpije. Bi pa ob tem poudaril, da mi je zelo hudo predvsem za Dejana, ki je že celo večnost brez kluba. Upam, da ga bo kmalu vendarle našel."

CELOTEN POGOVOR Z ROMANOM BEZJAKOM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike