atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.02.2020 17:34:21

ZDAJ TUDI URADNO: Olimpijo zapušča LJUBLJENEC NAVIJAČEV

Jurij Kodrun
Olimpija na predvečer derbija pospešeno kadruje.

V zmajevem gnezdu je v teh dneh zelo pestro. Ne samo da se stopnjuje vročica pred sobotnim derbijem, Ljubljančani v teh dneh vlečejo še zadnje kadrovske poteze. Danes je tako odjeknila prava bomba, da v zmajevo gnezdo prihaja Roman Bezjak.


Le nekaj ur pozneje je Olimpija tudi uradno potrdila, da Ljubljano zapušča Goran Brkić, s katerim so sporazumno prekinili sodelovanje. Srbski vezist je za zmaje igral od leta 2017, v tem času vknjižil 35 nastopov in dosegel devet golov, s klubom pa je osvojil en naslov državnega prvaka in dva pokalna naslova.

»Minila so skoraj tri leta in prišel je čas, da zaključim svoje poglavje pri Olimpiji ter zapustim Ljubljano. Doživel sem veliko lepih trenutkov in stkal prijateljstva za vse življenje. Seveda je bilo tudi nekaj manj prijetnih trenutkov, ampak ne glede na vse bosta ta klub in to mesto ostala globoko v mojem srcu. Zahvaljujem se predsedniku Milanu Mandariću za izkazano priložnost, zahvaljujem se našim navijačem za veliko podporo, ki so mi jo dajali. Bili so ob meni v težkih trenutkih in tega ne bom nikoli pozabil! Ekipi želim vse najboljše v nadaljevanju prvenstva in da bo ob koncu proslava na Prešernovem trgu. Eno življenje, ena ljubezen!« je ob odhodu prek spletne strani kluba sporočil Goran Brkić.

Članki iz rubrike