Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 20.02.2020 08:07:55

Konec LJUBEZNI!? O velikem škandalu, ki je izbruhnil v BARCI je zdaj spregovoril tudi Lionel MESSI!

Profimedia
Barcelono v naslednjih dneh čakata dve zelo pomembni tekmi, a zdi se, da se v katalonski prestolnici te dni nihče ne ukvarja z dosežki na igrišču.

Barcelona bo imela ta konec tedna spet priložnost, da skoči na vrh lestvice španskega prvenstva, saj ima Real po spodrsljaju spet le točko prednosti, nato pa jih že v torek čaka prva tekma osmine finala lige prvakov z Napolijem. A bolj kot s treningi in tekmami se v Barceloni v zandjih dneh ukvarjajo predvsem s škandalom, ki je izbruhnil v zadnjih dneh.

Naj spomnimo: po poročanju španskih medijev je namreč predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu najel podjetje, ki je v zadnjih letih na družbenih omrežjih pod lažnimi profili skušal očrniti svoje zvezdnike in legende kluba, da bi ohranil dobro ime. 

Bartomeu je odločno zanikal vpletenost v škandal z besedami, da se ni zavedal, kaj je omenjena agencija objavljala. A njegova razlaga ni prepričaja Gerarda Piqueja, po zadnjih besedah sodeč pa niti ne Lionela Messija, ki je za škandal izvedel, ko se je vrnil v Barcelono. "Predsednik nam je povedal isto, kot je povedal javnosti in kar je bilo povedano tudi na tiskovni konferenci. Opisal je situacijo in predstavil vse dogodke. Več ne morem povedati. Zdi se mi čudno, da se je kaj takšnega sploh zgodilo. Obljubili so nam dokaze. Zdaj bo potrebno počakati, da vidimo, kaj je res in kaj ni. Nimamo kaj reči, dokler ne vidimo, kako se bodo stvari razpletle. Tole je res ena čudna zadeva," je povedal Messi.

Za navijače Barcelone je še dodatno zaskrbljujoče dejstvo, da Messiju poteče pogodba s klubom in da bi lahko bil ta škandal le kaplja čez rob. Je konec ljubezni med Barco in Messijem?

Članki iz rubrike